Senaste inläggen

Av Hanna A - 14 april 2009 15:52


Jag var ute på fikan förut och skulle köpa ett par snygga, coola jeans. Men de fanns inte i min storlek. *Fula ord*


Så nu ska jag ut och tröstshoppa. Kommer nog att gå jättebra med tanke på hur bra det brukar gå när jag ska shoppa. Jag kommer bli ännu surare än vad jag redan är.


Får bli en god macka också (läs: i stället)

ANNONS
Av Hanna A - 14 april 2009 09:59


Jag har lite tid över! Så jag bjuder på dagens outfit. 


 


Jag ska försöka ta bilder som inte lutar så mycket, bilder som inte blir så suddiga (eller nja, jag gör mig bättre på suddiga bilder) - tycker ni att jag bör utöka min garderob? Jag har ganska ofta samma kläder ... Fast jag har ganska mycket kläder som aldrig används... Hm.
ANNONS
Av Hanna A - 14 april 2009 09:35


Ah! Första koppen smakar alltid bäst! Såvida inte eftermiddagståren intas utomhus eller från något fint kaffeställe förstås. 


Jag ska snart ge mig iväg och peppar peppar så verkar allt gå bra! (Jag vet att jag kanske inte borde skrivit så, det kan lätt skita sig då!) Hittills ligger jag bra i fas. 


Fantastiskt genomtänkt och bra inlägg det här...  Av Hanna A - 14 april 2009 07:38


Det är skönt när inte veckan drar igång en måndag tycker jag! Det blir inte så gravallvarligt då. Veckan blir kortare och man slipper just måndagseländet!


Barnen var lättväckta idag och minsta tjejen studsade ur sängen när jag sa att det är frukost hemma! Hon äter hellre hemma än på fritids. Jag jobbar ju kväll idag (som varje tisdag) och får då en skön förmiddag hemma. Ska försöka gå hem en timme tidigare ikväll och lösa av min pappa som ska passa barnen.


Snart är det fredag igen!


Och om två veckor har jag påbörjat min utställning... *fjärilar i magen*


Av Hanna A - 13 april 2009 19:51


Betyder ångest. Betyder en massa energi som jag inte kan göra mig av med! Betyder att jag behöver förändring! Betyder att jag har en liten liten kris. Vad vill jag? Vad kan jag?


Fast i själva verket tror jag det handlar om att helgen är slut och jag ska börja jobba i morgon. Och jag måste uppbåda tillräckligt med energi för att göra ett litet gott jobb - jag kan ju inte sitta och streckjobba längre! Armen kräver massor med micropauser och töjning och luuugn och ro i sinnet! Bah! Lätt som en plätt. Jag är lugnet och friden personiferad *host* .. eh nej. Jag lurar väl ingen vid det här laget?


Men jag jobbar på det! Att bli en lugnare människa. Nu ska vi äta, och titta på inspelade Robinson. Får vara färdigkrisat för den här gången.


Bjuder på en bild på altanen som nu nästan är helt färdig!

Av Hanna A - 13 april 2009 18:26


Jag är så trött att jag bara vill gå och lägga mig och sova för natten NU! Inte lägga några barn, än mindre laga mat till dem! Ska man inte bli pigg på våren? Allt ljus och all frisk luft som man får när man är ute mycket mer.


Nu ska jag som sagt fixa kvällsmat till barnen och vad det blir har jag ingen aning om i skrivande stund. Jag vet däremot att maken och jag ska äta bakad potatis med god räkröra till! Inget vin idag! Det sparar vi till på fredag eller lördag.


Utsikten från mitt köksfönster just nu (beskuren bild) 


Av Hanna A - 13 april 2009 16:10


Jag har precis laddat upp min tredje färdiga inlämningsuppgift och det känns skönt! Nu är det tre stycken kvar och nästa uppgift får vi i morgon. Hoppas den är roligare än den vi hade denna gången. Jag vill ha en rejäl utmaning nu! Annars mesar jag bara och orkar inte anstränga mig. Dumt egentligen.


Nähä. Röja köksbänkar kanske? Röjning light, med tanke på armen. 


Av Hanna A - 13 april 2009 15:12


Blandade känslor.

Jag gillar att vara ledig. Jag trivs med att vara ledig. Men jag trivs också med att tjäna pengar. Och så måste jag tjäna pengar...


Jag blev uttråkad nu. Måste få till en förändring på något sätt. Men vad? Hur? Framförallt vad. Hm. Jag gillar ju att skriva, men vad ska jag skriva? Skriver jag tillräckligt bra? Tillräckligt bra för vad? Gaaaah! Jobbigt.

Jag skulle kunna börja med en annan förändring - köksbänkarna, förändra dem från stökiga till städade. Det är precis den sortens förändring jag vill ha... 
Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se