Direktlänk till inlägg 20 september 2011

Måste ju testa

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!


Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.


Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är kanske ett år sen jag var här inne senast. Long time no see.


Men, tänk om jag gillar Bloggagratis bättre än blogspot? Eller Bloggplatsen som det heter numera.


Senast jag var här låg jag på 400 besökare om dagen. Idag har jag två besökare. Men det verkar som att ett par tappra själar besöker den här bloggen varje dag. Om statistiken stämmer. Undrar om det är två nya, eller om det är samma stackare?


Så. Det var allt för den här gången. Kanske allt för alltid? Hejsvejs! Min vanliga blogg hittar ni adressen till i förra inlägget. Om någon är intresserad....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Av Hanna A - 21 april 2009 12:41

  Jag har tänkt och funderat ett tag nu på hur jag ska göra, och kommit fram till att jag lägger upp dem i en helt ny blogg. En som jag kan ha som en ren fotoblogg.   Adressen meddelas innan helgen!   Ni som är nyfikna av er kan kika in på min nya bl...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se