Alla inlägg under april 2009

Av Hanna A - 17 april 2009 14:22


Jag kom precis på att jag glömde packa och skicka med stortjejens gympapåse... Dumt. Slarvigt och tanklöst. *sätter upp på shit happen-kontot*


*suck* 


På måndag; ny vecka nya möjligheter.



Av Hanna A - 17 april 2009 07:54


Tjuvskriver lite snabbt - skäms på mig! - i väntan på kaffet! Måste ha denna svarta gudadryck!


Fredag! FREDAG!

Av Hanna A - 17 april 2009 06:36


Ifall någon missat det så är det fredag idag!  Så himla härligt!


Idag går skorna tillbaka till affären - jag har sovit på saken och jag kan fortsätta fundera över helgen om jag skulle vilja det och gå och köpa dem på måndag om jag kommer fram till att jag verkligen vill ha dem! Jag tror inte att jag kommer använda dem så många fler gånger än på bröllopet. Trist men sant. Och köpa två par skor för ett enda tillfälle... nja. Det är inte riktigt vad min ekonomi tillåter (tyvärr!!!)


Ikväll blir det uteservering och rosé på stan! Kanske på solsidan på Avenyn - som alla andra!


Jag är glad att jag inte kan blogga från mobilen och jag tänker inte ens ta reda på om det går! *ryser vid tanken på alla fylleinlägg*


Ha en underbar fredag! Snart helg!!!


Av Hanna A - 16 april 2009 21:20


Tack Trollpackan! Jag blir så glad!


Jag ska ge den vidare till fem bloggar ...vilket är svårt, jättesvårt!

Mofs är en av mina absoluta favoriter! Men hon har också precis fått den, så hon får nöja sig! Istället väljer jag ut mina andra absoluta favoriter, som alla på olika sätt ger mig mycket, i form av läsupplevelse, skratt och igenkännande!


Mz. Olsson

Mockapocka

Nilla

40taggaren

The fat lady sings



Av Hanna A - 16 april 2009 20:51


Sådärja, nu blev det rätt! (Vad konstigt det blev!?)

Mitt ena ben ser lite skevt ut men det är inte fullt så skevt i verkligheten.

Skrikig cericerosa skjorta, ljusrosa kofta, rosa scarf och svarta nya byxorna! Jag ska inte säga att det blev jubel på jobbet, men det var flera som reagerade på att jag hade så mycket färg på mig! Jag har fått vårkänslor! Eller så har jag bara tröttnat på allt det svarta och gråa...! 




Av Hanna A - 16 april 2009 20:48

Eh....??? Okej....??

Huuuuuuur breeeeeeed ser inte jag ut på denna bild? *gapskrattar* Vad har hänt? 


Av Hanna A - 16 april 2009 20:40

Jag blev lite stressad och ivrig när jag upptäckte att det gick att komma åt bloggen - jag blev en kalv på grönbete...  så jag skrev nog bara en massa osammanhängande blaha.


Tack för alla tips kring min sko-shopping idag. Jag kommer att lämna tillbaka skorna i morgon. Jag behöver inte svarta högklackade skor (tror jag) ... åh, nej. Jag känner redan att jag blir tveksam igen. Nilla tror att hon gett ambivalensen ett ansikte. Det kanske hon har. Men jag ÄR Ambivalens. Ambivalens, med rätt att tveka.


Gaaaah!


Jag trodde jag hade bestämt mig! Att jag inte skulle ha dem. Jag behöver inte fler högklackade skor. Fast jag har inte så många, som är sköna. De här var inte jättesköna, men jag kan gå i dem en liten stund flera gånger i veckan, tills de blir sköna. De kändes rätt ok i höjd och var stabila. Och jag kan ju ha med mina lägre skor och byta lagom till dansen (men då är klänningen för lång kanske?!)


Nä, jag behöver helgen till att tänka och fundera inser jag nu.


Eh.. vad ville jag med detta inlägg? *läser om* jaha... som om detta inlägg blev så mycket mer genomtänkt?!


Snart kommer dagens outfit (håll tummarna! Det var där Bloggagratis sket sig förut)



Av Hanna A - 16 april 2009 20:31


Fy vad jag hatar när det strular! Jag får nästan tuppjuck. Jag var nära att gå till tvättstugan och hänga tvätt, eller till köksbänken för att ställa in disk i diskmaskinen... Men så kom jag på att jag kan kolla Facebook (som är bland det tråkigaste jag vet...) ... sen var jag nära att byta blogg också. Men kom på att jag kan inte meddela er andra någonstans ... Och så blev jag irriterad och mailade Blogga gratis. Jag tycker att om de vet att de ska stänga ner servern kan de åtminstone meddela oss! Eller om det nu inte är planerat, kan de ju ge en förklaring till stoppet! Så man vet...


Men så kom det igång! Jippie! (Fast ingen tvätt är hängd - får inte glömma den! Och disken tronar på bänken...)


*rycker upp mig*


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards