Alla inlägg under april 2009

Av Hanna A - 20 april 2009 17:02


Hemma - lycka! *jublar*


Har kört igång en maskin med tvätt och funderar nu på att göra något av följande:


  • fixa mat (jag är sååå hungrig)
  • damma övervåningen (gråa lister?) för att sedan
  • dammsuga övervåningen
  • damma några fönster (ja, damma!)
  • sätta mig i solen
  

Av Hanna A - 20 april 2009 12:15


En kvart kvar sen får jag gå och köpa lunch! Äntligen!

Idag blir det thai. Kycklingspett i jordnötssås! Så himla gott! *så himla hungrig*


Av Hanna A - 20 april 2009 08:06


Jag vill inte vara här idag. Jag vill vara hemma och titta på mina bilder, och flytta om dem, titta på dem igen, och bara njuta av att göra något annat än leka kontorsråtta.


Jag har fått i mig lite kaffe i alla fall. Och solen skiner ute. Alltid något! Men jag hade så mycket hellre druckit kaffe hemma i mitt kök...


Undrar om jag är den enda som går omkring med svart vinterkappa och vita loafers idag... Men det var bara två grader hemma i morse och det var risk för regn idag. Tror jag...?


Nähä, nu ska jag sätta igång och jobba!







Av Hanna A - 20 april 2009 06:49


Efter helgens fixande med foton och tavlor känns det nu aningens antiklimax att behöva gå och sätta sig på ett kontor.


Jag har träningsvärk idag, efter joggingturen igår! Och det känns så skönt! (Måste lära mig att stretcha ljumskarna bara...)


I helgen har jag pysslat lite med min nya blogg också. Jag kommer så småningom (ganska snart tror jag) att gå över till Blogspot. Jag har tidigare haft en blogg där som jag skrivit i och tycker att det är så snyggt där, och finns många fler möjligheter... Jag hoppas att ni vill följa med mig dit!



Av Hanna A - 19 april 2009 22:00


Nu ska jag gå och lägga mig. Är inte jättetrött, men jag vill undvika att vara ett vrak i morgon.


Jag har lite träningsvärk sen joggingturen i morse. Gôtt! Jag har muskler alltså!


Det känns himla bra att vi fått iordning på många tavlor! 16 stycken är klara nu! Och det är en hel vecka kvar! Iof kommer den här veckan att gå jättefort! På både gott och ont. Jag borde börja med uppgiften inför deadline på måndag om en vecka.... Gaaaah! Mycket nu! Svärmor kommer på torsdag och jag bara måste städa lite innan dess! MÅSTE! Dammet ligger i drivor... På fredag ska jag bort en sväng, M ska på barnkalas, på lördag är det fotbollsträning och G ska på barnkalas. Bloggvernissage på söndag. Eller om det blir på lördag. För på lördag ska jag dricka champagne på riktigt. Hm..?  


Någon som har ett uppslag på ett bra pressmeddelande? Det måste inte vara sant. Alla käcka tips och idéer är av intresse!


Nu ska jag ta min virriga hjärna och gå och lägga mig!


Av Hanna A - 19 april 2009 18:03

Ett litet smakprov av mina bilder. Några av dem... Kan inte låta bli! Maken är så duktig på att snickra (det är tydligen inte så svårt, men jag måste smörja honom lite! För jag har ingen lust att snickra dem själv... Orka!)





Av Hanna A - 19 april 2009 16:49


Vi fick sol till slut, efter en mulen och kall morgon, men det blåser rätt kallt. Men med en go tröja är det ändå rätt skönt att sitta ute. Nu blir det alldeles strax en kopp kaffe i solen!  Jag funderar på att lägga ut lite smakprover redan idag..?! (Mina bilder!) 


Sex

Av Hanna A - 19 april 2009 16:06


*fnissar åt min underfundiga rubrik*


Sex är de till antalet just nu! Tavlorna min man snickrat ihop åt mig!

Oj, nu pirrade det till i magen! Och nej, det har inget med sex att göra, utan mer det faktum att jag ska ha en utställning om en vecka!!! Gaaah!!!


Min närmsta gruppchef vill att vi ska gå iväg och titta på utställningen. Jag antar att han inte menar att det bara är han och jag utan att vi ska gå hela gruppen. *gulp* Jag vill inte att så många ska veta om det! Eller så vill jag det, undermedvetet? Varför håller jag annars på att prata om det hela tiden!? Jobbigt...


Hur som helst går det bra här hemma med taveltillverkning! Jag hoppas att det kan bli en riktig utställning i en riktig lokal så småningom - jag är mest sugen på att träffa en massa utav er och få dricka vin och tilltugg! Hihihi! *fjärilar i magen*



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards