Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Vilken frukt är du?

Av Hanna A - 21 april 2009 10:42


Har du någon gång funderar över vilken frukt du kan tänkas vara? Eller ens vilken frukt du skulle vilja vara? Ok, att man kan vilja vara ett djur... men frukt?

Inte fan vill jag vara en clementin i alla fall - de blir såå äckliga när de glöms bort i en påse. Likaså kiwi. För att inte tala om bananer...


Jag har varit inne på Facebook. Jag ogillar verkligen Facebook och tycker att det är både tråkigt och onödigt. Men, några av mina vänner hänger där och då är jag ju tvungen att hänga där lite också. Det var kul i början, när jag precis gått med, att hitta en massa gamla bekanta. Men jag insåg snart att det finns en anledning till att man inte har kvar kontakten med vissa. Och det ska nog bara vara så. 


Att testa vilken kändis man kan tänkas vara, eller vara lik, är lite kul. Jag gjorde ett Vem är du mest lik av Sex and The City-karaktärerna-test och kom fram till att jag var Carrie! Perfekt. Jag gillar ju att skriva. Och var det någon av karaktärerna jag helst skulle vilja vara lik så var det just Carrie. Måste vara ett omen!


 
ANNONS
 
GladaKatarina

GladaKatarina

21 april 2009 10:53

HA! Precis min åsikt! Många tjatar "skaffa FB, skaffa FB!" Men för hundan: där är ju massor som man vill SLIPPA träffa. >;-)

För övrigt är jag ingen frukt, jag är en grönsak. En rund, röd, smakrik, solvarm och lagom mogen TOMAT! :-D

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

21 april 2009 10:57

Men vilken fråga!
Jag vill inte vara en frukt, jag vill vara en böna.
Men ok ett äpple kan ju vara kul kanske, finns i olika färger.
Iblad kan jag vara ett grönt, när jag solat blir jag ett rött osv.

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

21 april 2009 10:58

Jag gjorde ett test på fb där det står att jag ska få fem barn..
*sucka*

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

21 april 2009 11:24

en vindruva--- kan man bli vin,vinäger, marmelad, läsk, juce, och russin.. då e man skrynklig på ut sidan söt på insidan :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

21 april 2009 11:32

HIhi, nä jag kan inte påstå att jag funderat på vilken frukt jag vill vara.
Gjorde däremot en test på vilken glass jag är och då blev jag en Solero. Vet inte om det är bra eller dåligt för jag har aldrig ätit den glassen. :)

Är så sant så. Det där med de gamla bekanta. Men jag kan inte påstå att jag skriver med alla mina kontakter jag har på facebook. Däremot så har jag upptäckt att min kusin, som bor i USA, oftare är inne på facebook än vad hon är på msn och därför chattar jag en hel del med henne där. DET är bra! :)
Kram på dig!

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Bettan

Bettan

21 april 2009 12:42

tittar in:)

http://babesontour.blogg.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

21 april 2009 18:14

Jag är en övermogen och halväten persika!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

21 april 2009 21:14

Det där med facebook har jag inte fallit för än. Min sambo är inne där lite då och då. Men jag håller nog med ditt resonemang där lite.. Vissa kanske man inte vill ha kontakt med igen!!

Ha en bra kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tandgnisslur

26 april 2009 17:51

Jag skulle vilja vara krusbär. Men det var ju ett bär. Frukt var det. Frukt. Då vill jag vara en saftig och rund melon. Honungsmelon som lyser gul och lockar med ett smaskigt inre. Hur lät det där? Bigaråer, är det frukt eller bär? Körsbär. Låter som bär. Nej Honungsmelon får det bli.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se