Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Rubriker

Av Hanna A - 20 april 2009 20:24


Jag fick en utmaning för en liten tid sen av Lastbilstanten. Den har jag inte fått tummen ur att göra. Och jag vet varför jag har dröjt. För att jag är så otroligt dålig på att komma på bra rubriker! 


Jag skriver ofta Måndag morgon, om det är måndag morgon. Helg när det blir helg. Hemma, när jag kommit hem från jobbet. Rubriker som inte lockar till läsning. Det sägs att rubriker är viktiga för att locka till sig nya läsare, och det tror jag också att det är... Men ändå, jag orkar aldrig anstränga mig för att få till en klatschig rubrik! Lat och dålig fantasi är nog starkt bidragande orsaker till det. Men här kommer i alla fall några rubriker som jag hittat (orkar inte gå igenom hela bloggen!) och som är typiskt jag.     


Gaaah Gaaaa Gaaah!!!   

- så där känner jag ofta! (Här är det felstavat dessutom - också ganska ofta jag... Glömmer ord och bokstäver titt som tätt. Fort och fel!) 


Blondes have more fun ...?    

- jag är ofta så blond. Blåst bimbo som missar att tänka till innan jag säger något, eller gör något. Inte alltid dock - viktigt att tillägga!


 Jag borde... Borde jag? 

- det här är också jag. På tok för många måsten och borden i mitt liv.  


Söndag, med ett stort Måste...  

- så där tycker jag ofta om just söndagar... 


Vill inte vill inte vill inte 

 - gissa vad det handlar om! Något måste eller något borde. 


 
ANNONS
 
nilla

nilla

20 april 2009 21:13

Alldeles väldigt bra stortosmåttiga rubriker, tycker jag!

http://nillalivet.blogspot.com

 
Ingen bild

janet65

20 april 2009 21:18

ville bara sända en kram och hoppas allt är bra med dig. kram

 
Ingen bild

stort och smått

20 april 2009 21:32

Hej Janet!
Jodå, det är bra med mig! Hoppas att det är det med dig också!

 
Ingen bild

Catrin

20 april 2009 22:04

Du vill inte gå och handla:-))) Ha ha ha

 
lastbilstanten

lastbilstanten

20 april 2009 23:16

Ambivalensen personifierad, verkar det som ! ;-)
... och du är ursäktad för att du inte gått igenom hela bloggen... 1748 inlägg är mycket att gå igenom, liksom ;-)

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

21 april 2009 10:45

Men som återkommande besökare så spelare inte rubrikerna så stor roll tycker jag. Jag läser ju iaf.
Har själv för dålig fantasi för att hitta på bra rubriker. Händer väldigt sällan att jag kommer på en bra.
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se