Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Nu natten

Av Hanna A - 19 april 2009 22:00


Nu ska jag gå och lägga mig. Är inte jättetrött, men jag vill undvika att vara ett vrak i morgon.


Jag har lite träningsvärk sen joggingturen i morse. Gôtt! Jag har muskler alltså!


Det känns himla bra att vi fått iordning på många tavlor! 16 stycken är klara nu! Och det är en hel vecka kvar! Iof kommer den här veckan att gå jättefort! På både gott och ont. Jag borde börja med uppgiften inför deadline på måndag om en vecka.... Gaaaah! Mycket nu! Svärmor kommer på torsdag och jag bara måste städa lite innan dess! MÅSTE! Dammet ligger i drivor... På fredag ska jag bort en sväng, M ska på barnkalas, på lördag är det fotbollsträning och G ska på barnkalas. Bloggvernissage på söndag. Eller om det blir på lördag. För på lördag ska jag dricka champagne på riktigt. Hm..?  


Någon som har ett uppslag på ett bra pressmeddelande? Det måste inte vara sant. Alla käcka tips och idéer är av intresse!


Nu ska jag ta min virriga hjärna och gå och lägga mig!


 
ANNONS
 
Annika

Annika

19 april 2009 22:59

Dina tavlor/foton ser helt underbara ut.
Ska bli så spännande att se fler av dom, din utställning kommer att bli hyllad!! Säkerligen.

Hoppas jag inte missar bloggvernissagen, åker bort fram till fredag.

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Catrin

20 april 2009 05:29

Jag vet inte hur jag skall kommentera....är kanske lite trög eller lider av solsting.....
Bra och fint var det i alla fall, jag kommer att trivas där!!!
Kram

 
Ingen bild

hurjick

20 april 2009 06:58

hade visst glömt godkänna min egen kommentar, hemma hos mig

 
nilla

nilla

20 april 2009 07:07

Har inga fyndiga uppslag så här tidigt en måndagmorgon men kommer jag på något senare så slänger jag mig över första bästa dator.
Ha en bra (uthärdlig...=))måndag!
Kram

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se