Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Sex

Av Hanna A - 19 april 2009 16:06


*fnissar åt min underfundiga rubrik*


Sex är de till antalet just nu! Tavlorna min man snickrat ihop åt mig!

Oj, nu pirrade det till i magen! Och nej, det har inget med sex att göra, utan mer det faktum att jag ska ha en utställning om en vecka!!! Gaaah!!!


Min närmsta gruppchef vill att vi ska gå iväg och titta på utställningen. Jag antar att han inte menar att det bara är han och jag utan att vi ska gå hela gruppen. *gulp* Jag vill inte att så många ska veta om det! Eller så vill jag det, undermedvetet? Varför håller jag annars på att prata om det hela tiden!? Jobbigt...


Hur som helst går det bra här hemma med taveltillverkning! Jag hoppas att det kan bli en riktig utställning i en riktig lokal så småningom - jag är mest sugen på att träffa en massa utav er och få dricka vin och tilltugg! Hihihi! *fjärilar i magen* 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

19 april 2009 16:35

Kommer att bli kanon! Hoppas att du får sälja massor!
kramen

http://www.trollpackan.se

 
mockapocka

mockapocka

19 april 2009 18:06

Du kanske kan ha en sådan utställning. En för bara dina bloggvänner.
Ha det! Please!

http://mockapocka.blogspot.com

 
mz.olsson

mz.olsson

20 april 2009 01:24

Du påminner lite om mig själv, faktiskt...
Den här utställningen kommer säkert att göra under för ditt självförtroende. Hoppas jag!! Vad är det för slags utställning??

http://www.medgrntkortihanden.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

20 april 2009 11:39

Synd att du bor så långt bort för annars hade jag absolut kommit och kikat på dina tavlor!!
Är lite pirrig för din skull.
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

20 april 2009 18:36

Tänk vad många besökare du kommer att få nu. hihi

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se