Direktlänk till inlägg 18 april 2009

The story of Friday night

Av Hanna A - 18 april 2009 08:20


Oj vad det var härligt att gå och sätta sig i solen efter jobbet! Det blev inte Avenyn utan Harry Hjörnes plats (minst lika trevligt som Avenyn)


Det blev pasta och tre glas rosé där innan det var dags att gå vidare, till Avenyn och ett rätt så trevligt Excet. Där vi såg en kändis - Paul Tilly från Ica-reklamen. Och Brad Pitt. Eller en kopia av honom. En väldigt onykter kopia.


Sen var det såklart en massa annat löst folk. En kopia av Per Elofsson stod i baren och serverade oss och började efter ett tag småprata lite med mig, men som vanligt när jag är ute hör jag sällan något i baren... Men här var det inte ens hög musik? Han måste ha mumlat bara... Eller så pratade jag tillbaka, jag minns faktiskt inte! Jag som sällan dricker när jag kommer till nästa ställe började med en cola. Men efter en stunds överläggande med mig själv, typ två sekunder, så beställde jag in en rosé till! Sen blev det nog ytterligare ett... Plus något rödsliskigt som någon Martin eller Marcus kom och bjöd lite på! (Oups! Berätta inte för min man - "du kunde blivit drogad, Agneta")


Lagom till dansen drog igång var jag trött. Och musiken som spelades påminde om det sämsta från 70-talet, så vi lämnade! På bussen hem messar min svåger och undrar om vi är kvar... Jajustdetja han skulle ju ut. Men det var så dags att komma på det då! Hade varit trevligt med sällskap hem.


Det blev en promenad från centrum och upp till oss. Inte för att jag var för onykter för att klara åka slingerikrokvägen (det har varit en anledning förut) utan för att jag ville ha frisk luft och lite motion i benen. Jag vill minnas att jag sprang en bit också... coolt. Verkligen.


Väl hemma orkade jag inte sätta på datorn och skriva något. Vilket jag är glad och tacksam över just nu!!! Jag tog mig lite vatten men inget att äta (vilket jag ångrade när jag vaknade), sminkade av mig och gick och la mig.


The End.
 
ANNONS
 
Anna

Anna

18 april 2009 08:40

Låter som en trevlig kväll med massor av kändisar (nästan) och du sminkade av dig innan du gick och sov - vuxenpoäng till dig!

http://anna78.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

18 april 2009 09:16

Jamen det lät ju som en riktigt trevlig fredagskväll i Götet...får önska dig en skön lördag

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

18 april 2009 09:32

Sminkade du av dig!?

http://mockapocka.blogspot.com

 
stort och smått

stort och smått

18 april 2009 09:39

Jadå jag sminkade av mig *duktig flicka*

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

18 april 2009 09:53

Stor besvikelse; sminkade du av dig?!! Jag hade helst sett att du gjorde det på måndag morron. Tidigast. Låter som en cool kväll. Hoppas du är pigg och rask idag!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

18 april 2009 21:25

Ähhh synd att du inte skrev ett inlägg när du kom hem.
Provade du föressten att säga det där svåra ordet...vi tar det sakta..
h a l l h y t t a ;o)

http://www.bentley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se