Alla inlägg under mars 2009

Av Hanna A - 25 mars 2009 06:30


Vi har 8,3° MINUS! Hur kallt är inte det?! *fryser vid blotta tanken* 


Okej, jag kan gå till jobbet idag, men då får jag först skaffa mig en bad hair day, så jag kan dra ner min sköna mössa över huvudet... Vänta nu! Jag har en bad hair day redan! Så bra! Eller... bra?! Hm. Men jag gör inte iordning håret för att sen dra ner en mössa över det! Bättre då att starta dagen med fult hår och sen fortsätta så!


Ha en bra dag! 



Av Hanna A - 25 mars 2009 05:47


God morgon!


Jag är trött idag. Sååå trött! Jag gäspar så tårarna rinner och jag kan inte sluta! Får jag gå och lägga mig igen? Jag har sovit så gott i natt...


Idag måste jag komma igång och jobba lite med min nästa uppgift, den ska vara inne på måndag, så på söndag kväll blir det till att vara klar med den och ha lämnat in den... Jag har knappt börjat. Och denna gång är jag inte det minsta intresserad. En rätt så tråkig uppgift. Och jag måste ändra min inställning, för jag vill ju göra ett bra jobb! Det blir panik i helgen, i sista stund.


Nähä, om jag skulle ta och sparka igång den här dagen? Idag tänker jag inte cykla någonstans, det är ett som är helt säkert! 



Av Hanna A - 24 mars 2009 21:34


 


Lycka!

Tack Agge - du muntrade verkligen upp mig!


Det är så fantastiskt roligt det här! Så många besökare varje dag! (Jag tror fortfarande att jag ska vakna upp en dag och vara nere på ca 60 stycken igen!) Det känns otroligt kul - för att inte tala om alla trevliga, gulliga, roliga, omtänksamma, underbara kommentarer jag får varje dag! TACK!!! Nu väntar jag bara på att någon vill betala mig för att hålla att blogga! (Nu behöver jag tas ner på jorden igen tror jag minsann!)


Det följde inga regler med awarden så jag antar att det står mig fritt att välja hur många..?!


De jag valt ut denna gång är några av mina favoritbloggar - självklart eftersom de ingår i min länklista, alla är mina favoriter och besöks varje dag! Inte alltid jag hinner skriva något tyvärr - och de har ett språk och ett sätt att uttrycka sig som jag älskar! 


Nilla

Mockapocka

Ann-Louise

Mofs

Annabella



Av Hanna A - 24 mars 2009 21:04


Fy sjutton vad det var kallt att cykla hem! Som tur var blåste det inte längre. Eller så hade vinden vänt, jag hade inte motvind i alla fall. Jag hade lyckligtvis min mössa med mig och den hjälper ju till att hålla värmen. Men trots det frös jag så jag skakade - kunde knappt köra rakt!


Väl hemma skulle jag ta ur nycklarna ur fickan och hamnade lite snett med handen: i en annan ficka..? Nähä, det var ett lufthål! En dragkedja i sidan av jackan som var öppen. Kanske inte konstigt att jag frös?!


Nu ska jag sminka av mig, äta kvällsmat och packa träningsväskan inför morgondagens corepass! Ska bli härligt med ett träningspass igen! Förhoppningsvis är det någon mer än bara jag och instruktören i morgon. Hm. Men det var effektivt att vara ensam på passet - jag hade ögonen på mig! Och en jädra träningsvärk i flera dagar efteråt! *gillar*


Av Hanna A - 24 mars 2009 16:18


Jag har absolut inget av värde att skriva om. Major bloggtorka just nu.


Och jag har tre timmar och fyrtio minuter kvar av min arbetsdag. *gråter*


Lunchen, maten från igår, var inte lika äcklig som den var torr. På tok för mycket pasta i förhållande till pastasås... Hur fruktansvärt tråkigt som helst. Men smaken var inte så illa. Varför smakade den inte bättre igår då? Eller var det mina smaklökar som strejkade? Åh vad jag vill hem!!! Hem hem hem hem!!!




Av Hanna A - 24 mars 2009 11:56


Jag blev såklart jättesen när jag skulle iväg och fick ta cykeln till centrum för att hinna med bussen! Och höll på att frysa ihjäl! Gud så kallt det var ute. Och blåsigt! Tårarna rann och frös nästan till is på mina kinder. Fy!!! HIT MED VÅREN!!!


Måtte jag komma ihåg cykeln när jag kommer till centrum ikväll...


Nu jobba.... Giv mig styrka, någon!


Av Hanna A - 24 mars 2009 10:01


Jag älskar tisdagförmiddagar! Då har jag ett par sköna timmar helt ensam hemma! Mindre skönt är det halv fem i eftermiddag och nästan alla andra på jobbet går hem... Men det tänker jag inte på nu! 


Egentligen borde jag göra mig klar att gå till bussen snart men jag väljer att sitta kvar en stund till. Ta nästa buss. Dricka upp mitt kaffe i lugn och ro, putta på lite smink i mitt vintervita (glåmiga) ansikte och sen gå till bussen. Inte springa, utan gå.


Solen skiner! Men faktum kvarstår: Jag vill vara hemma.


Av Hanna A - 24 mars 2009 06:53


Igår hade jag 244 besökare! Hur gick det till? Tvåhundrafyrtiofyra stycken! *blir nervös och får nästan tunghäfta* vilka är alla?

Krånglar statistiken eller kan det verkligen stämma? Det är ju jätttemycket folk ju! Fantastiskt roligt!!! Om det nu stämmer?


Jag vill ju veta vilka som läser min blogg! *nyfiken* Så att jag kan kika in hos dem er, få mig en bild av vilka de ni är... läser de ni varje dag, eller är det en massa slumpade besök? Folk kanske klickar in, tänker "nej fan!" och klickar ut lika fort igen, eller gillar folk det de läser och återkommer? Skulle vara roligt att få veta! Tills dess gläder jag mig åt att så många faktiskt kommer förbi! Jättekul!!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards