Alla inlägg under mars 2009

Av Hanna A - 28 mars 2009 21:46


Det kändes mäktigt och högtidligt, Earth Hour. De flesta i grannskapet släckte ner alla lampor och gatubelysningen släcktes. Så himla mysigt! Och stort! Jag blev nästan gråtfärdig! Vad är det vi gör mot vår miljö egentligen! Vi är så bortskämda och så bekväma... Vi borde tänka efter lite oftare! Jag försöker att inte ta bilen i onödan (misslyckas ibland) och jag brukar släcka lampor som inte måste vara tända. Och försöker att inte slösa och köpa saker i onödan... Alla kan vi dra vårt strå till stacken, på något sätt!


Under tiden har vi ätit - maten blev klar fem i halv nio!

Och druckit vin..


 

 och nu är jag... glad!


 



Av Hanna A - 28 mars 2009 17:49


Det ska vi göra! Känns självklart! Jag har tänkt släcka ner i god tid innan och sen inte dra på lamporna för fullt när timmen har gått. Datorn åker på förstås, men lamporna låter jag vara släckta - det är ju så mysigt med levande ljus!


Vi ska dricka ett gott rödvin också! Provsmakade ett igår efter att ha hällt ut ett annat i vasken, som inte var gott... Minns inte vad det hette men jag tror det var från Sydafrika. Eller vänta, jag får gå och kika, blir ju nyfiken själv ju! (Det är det goda jag menar nu, inte det jag hällde ut!)

...

Nederburg Manor House heter det, eller står det på flaskan, vad som är namnet på vinet och vad som är namnet på tillverkaren vet jag inte (det vet jag sällan! Hur kan man lära sig det? Följer det något mönster?) Däremot vet jag för det mesta vad som är druvan, i detta fall är det Cabernet Sauvignon, kostar ca 87:- på Systemet.


Igår drack vi en pytteliten skvätt bara så där, utan tilltugg, i kväll ska vi smaka det till någon kötträtt. Jag längtar redan! Efter både mat och vin!


Ni glömmer väl inte heller klockan, ett bra tips på hur man kan tänka för att komma ihåg om det är fram eller tillbaka man ska vrida hittar ni här, hos Sofia, som jag tänkte våldgästa om bara en liten stund (hon ska nämligen grilla, och jag är väldigt hungrig) *skratt*!




Av Hanna A - 28 mars 2009 15:37


Kan Mofs ha modeblogg kan väl jag ha dagens outfit, som är så poppis bland unga bloggerskor (tror jag, vad vet jag?)


Så jag tänkte jag skulle bjuda lite på en Dagens Outfit!



Bilden är lite suddig vilket passar mig bra! Jag gör mig bäst i suddigt tillstånd (läs: Efter ett par glas vin!) På bilden har jag inte druckit en droppe, det hände något med kameran innan jag knäppte av bilden - tack och lov! Att jag precis trampat på ett gäng kilramar och fick ont under foten och att min man skrattar som en dåre åt det hela, gör bara bilden lite extra speciell - därav min coola pose. Eh....


Håll utkik - det kan hända att det kommer in en bild till - likadan nästan men lite tydligare. Det kan också hända att inlägget tas bort helt och hållet!


(Gillar bilden - synd att jag inte hade plockat undan väskan, laddaren, påsarna och fotoalbumet (?!) först)




Ja, leendet är något forcerat! Och ja, det tog ett bra tag innan jag kom på hur jag skulle hålla kameran för att få med mig själv på bild. Suck. Hur svårt ska det vara?



Av Hanna A - 28 mars 2009 11:42


Sitter just nu på en reklambyrå i Göteborg, högt upp bland takåsarna! Vilken miljö! Varför blev jag inte reklamare? Varför blev jag en sketen kontorsråtta? Bad choise. Nåväl (vilket fult ord! Usch! Ska jag genast sluta använda.) jag befinner mig i stan alltså. Har införskaffat barnkalaspresenter, flera stycken till och med. Hey - framförhållning! Märk väl! *impad över mig själv*


Det tog lång tid att hitta presenterna - puh! (Så låter den officiella versionen - den jag ger till maken - den jag ger till er är att jag var inne och kollade i lite butiker också! Hittade inget snyggt dock, om man bortser från alla Lexington-handdukar och -lakan som jag förälskade mig i på Grandma´s - vill haaaaaa!!! Varför är jag inte snuskigt rik för?)


Kläder. Jag skulle behöva lite kläder. Inte överdrivet mycket, jag kan använda det jag hade förra året, och förrförra (köper oftast kläder som jag gillar och kan ha länge) men något lite kuligt plagg hade varit roligt att piffa upp mig själv med! Men se det verkar inte högre makter tycka.


Var är min personal shopper någonstans? 



Av Hanna A - 28 mars 2009 10:03


Vi ska snart iväg, maken och jag. Vi ska börja lite smått att skriva ut mina bilder *gaaaah nervös* ...


Egentligen har vi bråttom men jag vägrar åka hemifrån innan jag fått i mig en kopp kaffe (och läst lite bloggar!)


Att göra: 


  • skriva ut bilder
  • köpa ramar
  • köpa två presenter (barnkalas)
  • skriva min uppgift (orkar inte ens tänka på det)


Allt jag vill göra: 


  • sitta hemma
  • skriva
  • läsa
  • mysa 



Av Hanna A - 28 mars 2009 08:20


Tack så mycket Mita!


Det är alltid lika roligt att få en utmärkelse, att bli uppskattad och få beröm!

Men roligast av allt är ändå alla underbara kommentarer!

Det är den bästa av alla utmärkelser!


Jag önskar er alla en underbar lördag!


Av Hanna A - 28 mars 2009 07:17


Underbara lördag morgon!


Vaknade 06.40 Varför kan man undra? Om jag hade sminkat av mig igår kväll hade jag kanske sovit fem minuter längre. Jag får sluta vara så desperat efter sängen på kvällen. Jag har sovit med smink fler gånger den här sista månaden än vad jag någonsin gjort tidigare i hela mitt liv, tror jag. Jag blir ju inte yngre och min hy blir inte tåligare.


Nu ska jag kila över till min syster och se om hon vill gå med ut och power walka!


Klockan är tjugo över sju och hela lördagen och hela helgen ligger framför mig!


Kolla här vad Mofs har upptäckt på morgonkvisten!

Spana också gärna in hennes modeblogg ett par inlägg längre ner.. *fniss*



Av Hanna A - 27 mars 2009 21:21


Fredag fredag fredag!!!

Tokskönt!



Och i morgon är det lördag!

Nästan ännu skönare ju!


Wow, vilken helg det här kan bli! 



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards