Alla inlägg under mars 2009

Av Hanna A - 20 mars 2009 22:57


Några bilder om vad som väntar ... *längtar*

I morgon ska det bli 9° säger de - hoppas att det stämmer, och att det inte blåser, då kan man sitta ute och dricka kaffe! Mmmmm! Härligt!


 

 

 


Nu ropar sängen och jag längtar efter den!

God natt & sov gott! 

Av Hanna A - 20 mars 2009 21:36


Jag får förklara vad jag lagade; kycklingfilé och klyftpotatis. Rätt så gott tycker jag själv och barnen gillade det också! Det kan vara så att min man har annan smak... 


Nu njuter vi ett gott rödvin ... Meerlust, aldrig hört talas om tidigare och minns inte om vi köpt det själva eller fått det. Ett sydafrikanskt vin. Meerlust Rubicon, helt klart drickvärt! Och väldigt gott! 


Av Hanna A - 20 mars 2009 19:10


Jag lämnade jobbet vid tjugo i fyra, tog bussen hem - utan att somna! Steg av i centrum, hämtade bilen (för att kunna lägga in mina grejer där och sen slippa gå långt med kassen), gjorde en lite lätt o-bra parkering (men att bilen sticker ut en meter gör väl inget?) och gick in och handlade. Fick stålsätta mig när jag gick in! Men det gick bra! Hade glömt inköpslistan i handväskan i bilen bara... men sen när är inköpslista en sport när man handlar?! Ha!


Och inte nog med det! När jag kom hem lagade jag mat! Kände mig jätteduktig! Men maken var inte överförtjust... Bra! Då kan han fortsätta laga maten här hemma!

Av Hanna A - 20 mars 2009 15:43


Och jag laddar mentalt för att handla mat. Det är roligt att handla, det är roligt att handla, det är roligt att handla *ljuger för mig själv*


Afforism - eller minns jag helt fel nu?

Av Hanna A - 20 mars 2009 12:31


Klockan elva tänkte jag så här: Vad skönt, en halvtimme kvar till lunch!

En sekund senare insåg jag att det var en och en halv timme kvar! Nära döden-upplevelse!


Nu är det i alla fall dags - äntligen! Och så är det bara tre timmar kvar tills jag går hem! *ska handla också, ska handla, ska!*


Solen skiner ute! Och nu plingade micron!



Av Hanna A - 20 mars 2009 06:16


Äntligen fredag!!! Så himla skönt!


En ganska vågad tanke har slagit sig in i min hjärna! Jag funderar på att handla lite direkt efter jobbet! Ja, ni läste rätt och ja, det är mat jag menar! *wild and crazy*


Så när bussen landar i centrum ska jag gå av, gå in och handla lite, och sen ta bilen hem (bilen står på långtidsparkeringen och väntar på mig). Ett litet litet (stort) problem - förutom att jag hatar att handla - är att jag oftast är så himla kissnödig när jag åkt buss! Och jag vägrar (läs: VÄGRAR) gå på icas kundtoalett... *rys*


Finns det några buskage i centrum tro...?



Ha en underbar dag!

Av Hanna A - 19 mars 2009 20:40


Hm.

?

Hm.

Eh... Jag har inte fått någon respons på min inlämnade uppgift.

Känslan är: Snopen. Jättesnopen.

Och jag är ett stort  ?  just nu.


Uppgiften bestod av att dels skriva en artikel och notis, samt ge respons till två andra personers uppgifter. Och läraren hade uttryckligen skrivit: Se till att alla får respons och att inte någon får flera!


Eh. Är man sist i gruppen med att lämna respons får man väl ändå kolla det?! Jag var inte sist men jag kollade ändå, är det någon som ännu inte fått?..


Nu blir jag ju såklart lite ... besviken faktiskt men vägrar ta det som ett nederlag. Jag intalar mig att min uppgift minsann är för bra för dem! Ha!

Sa någon precis  Högmod går före fall ? Det hörde jag i så fall inte! *fniss*


Beror det på en miss? Syns jag inte? *beiga kunden*, eller vad?

Mitt straff för att jag klantade mig när jag skulle lämna respons kanske?!


Ännu mer spännande nu att höra lärarens omdöme om min artikel. För så himla dålig tycker inte jag att den är. Inte sämre än de andras i min grupp heller ... Om jag får säga det själv!


Av Hanna A - 19 mars 2009 20:09


Jag brukar alltid vara noga med att presentera mig både när jag ringer någonstans och när jag svarar själv. Självklart, eller hur!


Idag på bussen hem ringer mobilen, dolt nr, barnen tänker jag - det är perfekt tid för dem att ha kommit hem och ringa och fråga om de kan ta något att äta! Så jag svarar: "Hej, det är mamma!"

"Eh hej, jag trodde det var barnen..."  överflödig kommentar.


Himla tur att jag inte svarade "Hej älskling" 




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards