Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Vill inte vill inte vill inte

Av Hanna A - 25 mars 2009 22:03


Vill inte gå och lägga mig (jo, det vill jag - hela jag fullkomligt skriker efter sängen och den efter mig - jag är så trött!) för när jag väl somnat ska jag strax vakna igen och så är det redan morgon, hinner aldrig mer än släcka lampan så är det morgon och dags att gå till jobbet.

Och jag vill inte gå till jobbet. Det är fan i mig inte roligt att behöva gå upp varje morgon och ge sig iväg till jobbet.

VAD ÄR MENINGEN MED DET?

Ge mitt jobb till någon som vill ha och behöver det bättre! Jag varken vill eller behöver det... jag kan fylla mitt liv med annat värdefullt och viktigt i stället (läs: roligt och kreativt). Men vänta lite nu.. Så där skulle man kunna tycka och tänka om man var en omogen fjortis helt utan ansvarskänsla. Men inte när man är drygt 30 *harkel* *knappt 37,5* *harkel* har hus, bil, lån, barn och räkningar (herregud, när ska de betalas?) - då inser man att man måste jobba för att tjäna pengar *läses med myndig och mogen röst*


Trettiosju. Trettiosju. T r e t t i o s j u. Nä, jag bara rabblar ett skonummer. Inte åldern *skrattar nervöst och tillgjort* inte min ålder i alla fall. Trettiosju, 37. 37. Nä. Definitivt inte min ålder.




 
 
Karin

Karin

25 mars 2009 22:23

"VAD ÄR MENINGEN MED DET?" Ja ibland kan man faktiskt undra vad vi håller på med ....... i det berömda ekorrhjulet. Farligt att tänka/känna så .........
Kanske skulle börja jobba på "kassan"!!!!????

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

25 mars 2009 22:25

Alltså, Agneta Stortochsmått!
Det är dags för dig att byta jobb! Sådär mycket ångest ska man inte behöva ha dag ut och dag in. Nu tycker jag att du ska börja planera för din skrivar- och bildkarriär!
(Fast du kanske redan gör det? Då kan du strunta i det jag skrev och så ses vi på bokmässan! (Inte för att jag skriver på någon bok men jag kan ju göra't))

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

25 mars 2009 22:36

Blir lite nyfiken på vad du jobbar med?

Själv längtar jag nu till sängen. Ska lyssna lite på Reine Brynolfsson. Han har en otroligt sövande effekt på mej... =)

Natti, natti!

http://annabella.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

25 mars 2009 22:41

Åhhhh 37, fan det är ju JAG med!!!! Oj, jösses..hahaha!

Du, din son kommer att krama dig fortfarande när han är 16, förhoppningsvis.. Min kille kan krama mig och pussa mig på kinden, säga att han älskar mig NÄR HANS FLICKVÄN är med..helt galet! Men så är han lite crazy oxå, haha!

http://anneliehb.blogspot.com

 
Ingen bild

catrin

25 mars 2009 22:43

Håller med "Nilla". Du kan inte fortsätta att må så inför varje dag!!!
Du som är så konstnärlig borde kunna göra ngt annat som du känner är DU.
Kram Kram

 
Yvonne

Yvonne

25 mars 2009 22:44

Haha! Gulledej! Man måste inte tycka om att jobba ju! Du är väl inte mindre vuxen för det heller! =)

Syrran HATAR att gå upp på morgonen! När hon jobbade så ställde hon alltid klockan på ringning en timma före det den egetligen skulle ringa. Då tittade hon på klockan, tänkte:
- å, va härligt, en hel timma kvar att sova! Sen somnade hon om och vaknade vid rätta ringningen en timma senare. Betydligt gladare! Fniss.

Kram kram!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
mz.olsson

mz.olsson

25 mars 2009 23:52

37!! Det är väl ingen ålder!! Jag är 41! 41!!!!!!!! Kom tillbaks om några år du...
Känner du sådär, så kanske det är dags att göra nånting?? Man måste våga lite!

http://www.medgrntkortihanden.blogspot.com

 
janet65

janet65

26 mars 2009 00:31

jag känner precis som dig och jag har verkligen tröttnat på mitt jobb och då är det inte roligt att gå till jobbet och försöka vara kreativ

http://janet65.bloggagratis.se

 
Scrollan

Scrollan

26 mars 2009 08:11

Usch va hemskt att känna så, jag vet precis vad du talar om. Jag va själv där för tre år sen, å den känslan hade jag haft på jobbet i ca två år innan jag bestämde mig.

Ska det hända nåt i mitt liv så måste JAG ändra på det!! Så jag sa upp mig (hus, bil, man å tre barn)utan att ha nåt nytt jobb att gå till (inte smart nu i dessa tider), men det va det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Att liksom helt plötsligt va TVUNGEN att ta tag i det va bra, jag har varit arbetslös fem veckor sammanlagt sen dess, har varit på olika ställen, lärt känna massa nya trevliga människor, en del umgås jag med privat nu, å har fått många erfarenheter.

Det ena ledde till det andra, som i en uppåtgående (ibland nedåt med) spiral, å nu sitter jag här, startar eget inom det jag allra helst vill hålla på med, å mår superbra!!

Man ska inte må dåligt av att gå till jobbet!

Hoppas du hittar det du söker...om man säger så.

Ha en fin dag iaf!

Kram Scrollan

http://scrollan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards