Alla inlägg under februari 2009

Av Hanna A - 24 februari 2009 08:31

Idag blir det en tur till Ikea. Tror jag. Jag har inte pratat med syster ännu, men jag utgår ifrån att det blir.

Ska bli skönt. Skönt? Varför skrev jag skönt?

Förmodligen för att precis innan jag skrev "skönt" såg jag en bild av deras restaurang framför mig, fika... lunch... slippa laga själv! Det är skönt!

Och det ska bli "skönt" att få hem lite bra värmeljus istället för Dukas genomdåliga. Och blockljus i olika storlek och färger. Och kanske kanske gardiner till köket! (Jag är så trött på det svarta nu!) 

Av Hanna A - 23 februari 2009 19:45


De är helt värdelösa! Brinner inte fyra timmar som utlovat, och ibland lämnar de en tredjedel av stearinet kvar i koppen... Slöseri med pengar!


Av Hanna A - 23 februari 2009 18:51

Skit också. Det känns som att jag har en förkylning på gång. Då var det inte damm det berodde på förut, när jag började nysa som besatt. Och inte har jag några citroner hemma heller. Dumt.


Jag har inte lust med förkylning nu. Ska till Ikea i morgon. 


Nu är min mat klar - ugnen ropar på mig! Äntligen!

Av Hanna A - 23 februari 2009 15:20

Om jag inte minns helt fel så är det nu nio veckor tills jag ska ha min fotoutställning. Eller vad kallar man canvastavlor? Foton, tavlor? Vet inte... Men hur som helst! Om nio veckor ska alla vara klara, och jag har (faktiskt) valt ut vilka som ska hängas ut. En salig blandning av lite allt möjligt känns det som. Ungefär som jag... Ingen ordning, ingen röd tråd, ingen linje att följa. Lite oordning sådär.


Nio veckor. Det går rätt fort! Hjälp.


Förresten, jag fick en beställning på ännu en canvastavla i torsdags! Jättekul! 

Av Hanna A - 23 februari 2009 11:30

Eller så är det stället jag gillar väldigt mycket! Småland. 

Lada i morgonsol. 


 

Av Hanna A - 23 februari 2009 10:56

Har nätt och jämt avslutat min låååånga frukost när syrran ringer och bjuder in på lunch! Trevligt! Jag gillar att få sällskap när jag äter, och så gillar jag att slippa laga mat!


Kan tänka mig att det blir en liten promenad sen också... det verkar komma ett hus på plats en bit nedanför oss. Jag ser en lyftkran, och blir lite nyfiken.


Åh. Det saknas något känner jag i mitt huvud (och nej - inga lustiga kommentarer tack!!! Kände hur fel det blev när jag skrev meningen! =)) DET ÄR KAFFE SOM SAKNAS OCH INGET ANNAT!!! *skratt*

Av Hanna A - 23 februari 2009 09:05

Vi tar det i morgon i stället. Skönt, för då får jag långfrukost idag. *gillar*

Av Hanna A - 23 februari 2009 08:44

God morgon! Jag har sovit gott i natt för första natten på en vecka (förutom torsdagnatten när jag druckit vin) och idag bär det av till IKEA en sväng om inte syrrans son visar sig må dåligt idag... *hope not*


Så nu får jag väl hoppa ur nattlinnet och i kläderna och äta lite frukost! Eller mycket frukost - jag är jättehungrig!


På IKEA ska jag köpa blockljus, värmeljus och vanliga höga stearinljus. Och kolla efter gardiner till köket. Igen. Sen kan jag börja sälja av mina gamla för det börjar bli ett gäng nu. Hur svårt kan det vara att hitta Rätt Gardiner!?




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards