Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Lunch

Av Hanna A - 13 januari 2009 15:24

Nu har jag lunch. Fast eftersom jag redan ätit (för att undvika svältdöden) så har jag nu tid att gå ut och bara spendera.


Behöver köpa nya Goore Tex till sonen. Hans ett år gamla kängor är genomvåta varje dag. Tjejernas är det inte, men hans är det. Och de har samma typ av kängor. Hm. Något säger mig att det är typiskt en kille att vara lite mer slarvig och oförsiktig ... Min egen erfarenhet säger mig detta...


Det värsta är att sonen själv inte märker (?) att han har blöta sockar. "Näe", säger han, "jag har inga blöta sockar"!

"Nähä, men varför i hela friden blir det blöta fotspår där du går då????!"

"Eh... vet inte..."


Vad hände med de gamla hederliga allväderstövlarna?


*går på lunch*


 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

13 januari 2009 16:03

Hej!
Usch för dom gamla allvädersstövlarna, inte ville väl du ha såna?
Tror inte barnen heller vill det.

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
Truddelutt hade hala allvädersstövlar

Truddelutt hade hala allvädersstövlar

13 januari 2009 17:57

Allvädersstövlarna var ju perfekta! Gick till och med att tolka efter en häst i ett par sådana. :)

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

13 januari 2009 19:35

Haha! Vi fick hela våran gatas föräldrar efter oss en vinter när vi lärde alla ungarna att skrapa allvädersstövlarna i grus tills dom blev alldeles blanka under, tog stavar i händerna och åkte i full fart på våra nyuppfunna allväders-skidor nerför backen hemma! Fniss. Föräldrarna var minst sagt sura! =)
Jag tyckte dom var supersköna!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se