Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Förvirrad morgon

Av Hanna A - 13 januari 2009 11:01

När klockan ringde i morse fattade jag ingenting! Varför ringer klockan idag? Är det inte lördag eller söndag?! Jag fick fundera en bra stund innan jag kom på att det var tisdag. *bedrövad*


Ganska skön morgon tills jag kom på att bussen går snart! Shit!

Sprang lika snabbt som vanligt, halsduk fladdrande bakom mig, kappan uppknäppt och fladdrande den också, väskan vidöppen (måtte inget trilla ut!) och en liten termos i handen (som läcker om jag lägger den ner - har hänt förr). Dessutom var jag osminkad och jag hatar att gå ut osminkad.


Sen var bussen sen. *aaarrgghh* jag är ju osminkad och det är ljust ute! Skynda skynda bussen!


Men till slut kom den! Av med kappan för att inte rinna bort! Varför så varmt på bussen? Folk har ju ytterkläder! Snabbt på med lite smink (pinsamt att sminka sig på bussen - sååå B!) : )  och sen hälla i mig lite gokaffe!

*redo för dagen*

 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

13 januari 2009 21:19

Jag skulle kunna ge ALLT för att se dig komma rusande sådär..haa! Få be din man smygfilma dig på något sätt..Vore häftig..haha

http://annelieh.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se