Alla inlägg under december 2008

Av Hanna A - 18 december 2008 08:31

Sovit lite halvilla i natt, bättre än natten innan men ändå vaknar jag med huvudvärk. Spänningsvärk. Jag är hemma idag och vilar armen (går sådär just nu, hm)

Fick för mig förut att jag skulle tvätta mina mattor jag har i badrummen! Käckt va! Tills jag kom på att blöta mattor väger en del... Och sträcka mattor och hänga dem med en hand?! Näe, det går inte. Och ta i en tung blöt matta med min högerarm går inte heller. Så mattorna får ligga kvar, jag får dammsuga dem lite extra på lördag och sen får våra gäster helt enkelt ta att det är lite stökigt hemma hos oss. 


Nu ska jag äta frukost och läsa tidningen. Känns inte helt bra att vara hemma när jag inte är sjuk måste jag säga... Men att vara på jobbet och inget göra är inte heller av värde. Och nu ska armen vilas!


Ha en bra dag! 

Av Hanna A - 17 december 2008 19:44

Inte för att jag ska lägga mig redan, men jag ska natta barnen strax, hänga tvätt, vika lite tvätt och sen gå lägga mig och läsa. Men framför allt. Vila min arm.




Av Hanna A - 17 december 2008 19:26

För att bryta av mot allt gnäll och negativt som jag sprider idag: Bilradion är fixad! Det var en kod som skulle skrivas in och det har maken ordnat! Äntligen musik i bilen! Nu låter det bra när jag sjunger igen! Det gjorde det inte när jag inte hade musik till...


Men, en lite dålig grej igen - jag kan visst inte vara bara positiv - det knäpper högt om ratten när man svänger! *helvetesjävlaskitbil* (jag hatar snart Bilia lika mycket som Telia - ni hör ju på namnen! Usch) Alltid är det något som felar efter vi haft den inlämnad. Men det är klart, den är tre år gammal nu, då är det väl dags för krämporna att komma. Och så kör vi såpass lite att de sade upp vårt trygghetsavtal (?) - jag kan ha missförstått någon liten detalj här, men något sådant var det... 


Men en annan bra sak är att tvättmaskinen tystnade! Den tröttnade på att skrika på mig. Jag vann!


Av Hanna A - 17 december 2008 18:58

Det är tydligen inte mer spännande än att det är tre stycken kalendrar och en fotobok som jag beställt. Hm. Det visste jag ju, men varför göra en så stor grej av det? Småsaker kan väl läggas i brevlådan eller aviseras? Inte anlita ett fraktbolag som ringer en fredagkväll och har sig. Jag trodde ju att det var något spännande. *grymtar*


Och nyss var jag nere och hämtade en kartong med Aloe Vera juice (äntligen!) och en Aloe Vera-kräm med lite typ liniment i som ska lindra trötta muskler - tänkte stryka på lite på min arm. OCH SÅ SAKNADES JUST DEN KRÄMEN!!!! Aaaarrrrgggghhhh!!!! Så irriterande!


Och nu skriker tvättmaskinen också. Som grädde på moset, pricken över i, som droppen som får bägaren att rinna över... Nu kommer jag inte på fler, får väl gå och tömma eländet.


Frågan är om jag ska bada idag verkligen. I så fall måste jag först städa i badrummet för där har barnen härjat fritt ett tag, och jag känner inte för att städa där... Eller så gör jag det ändå, kan vara värt det... *ambivalent*


Nu springer jag till tvättstugan och ber tvättmaskinen hålla tyst!

Av Hanna A - 17 december 2008 17:21

Vi har bott i vårt hus i snart åtta månader och jag har inte badat en enda gång. Funderar på att göra det ikväll efter att ha läst dagens kort som stämmer fruktansvärt bra in på mig just nu!


Måste bara leta reda på mina badbomber eller oljor som jag vet finns någonstans. Jag vet var jag la dem när jag packade i våras, men det var då det. Nu har jag inte den blekaste... Hm. Och nej, jag vägrar att ta barnens badskum med artificiell persikadoft. (Doft?)

Av Hanna A - 17 december 2008 17:01

Jag hoppade över träningen idag, vilket känns lite tråkigt faktiskt. Men min armbåge värker och det verkar även vara en nerv om är i kläm för det strålar bak mot axeln och fram i fingrarna och då spänner jag mig vilket sätter sig i nacken och ryggen. INTE BRA!!! Jag vill bara lägga mig ner och skrika synd om mig!!! *ynklig*


Men hoppfull som jag trots allt är är så intalar jag mig att det kommer att bli bra! Det måste det bli. Fast det finns de som säger att man kan bli invalid. Invalid?! Av tennisarm. Vad jag vet har jag inte haft dessa besvär länge. Ok, armen har pirrat ibland när den varit trött, och de signalerna har jag kanske inte tagit på allvar, inser jag nu i efterhand... Men besvär har det inte blivit förrän i förra veckan. Eller är det så att jag gått och haft besvär utan att "veta" om det? Jobbigt det blev nu...


Äh, det måste bli bra! Jag måste intala mig det i alla fall. Men det kommer bli betydligt mindre surfande och bloggande ett tag. Tyvärr. 

Av Hanna A - 17 december 2008 14:13

Jag har så ont i min armbåge att jag bara vill lägga mig ner och gråta! Det värker och strålar ut i fingrarna och bak i ryggen och jag sitter och spänner mig känner jag för jag börjar få spänningsvärk i nacken och huvudet...


Inte roligt. Det påverkar allt... Mitt humör är i botten. Jag har ingen lust att varken handla julklappar, städa hemma eller ha vare sig julkalas eller julafton.

Frågan är om träning i kväll är bra eller dåligt?

Eller om jag ska åka hem och bara ta det lugnt. Jag har lust att åka hem nu!

Av Hanna A - 17 december 2008 10:33

På fredag morgon ska jag till läkare och kanske få en kortisonspruta. Det var vad sköterskan sa som jag pratade med. Hon sa att det kan hjälpa med en spruta. Men hon måste väl menat att det tar bort värken bara, och att jag sen måste träna armen, för inte tar ju kortison bort orsaken till smärtan?


Jag sov dåligt i natt, armen har värkt och det har även stålat bak i ryggen mot ett muskelfäste som sitter där. Väldigt tråkigt och inte bra för humöret. Men två dagar ska jag väl stå ut.


Har inte bestämt mig ännu om jag ska gå och träna i kväll eller inte...



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards