Alla inlägg under november 2008

Av Hanna A - 24 november 2008 08:05

Fy vad trött jag var i morse! Tröttare än på länge... Låg och snoozade i en halvtimme och hade ingen lust alls att gå upp ur varma sköna sängen.


Men plikten kallar.


Nu är jag på jobbet och håller på med kaffeintaget så det är väl hopp om denna dagen också!



Chefen blev jätteglad över att se mig!

Av Hanna A - 23 november 2008 22:04

Jag köpte röda gardiner på Hemtex, och en gardinkappa till lilla köksfönstret. Barnen ville så gärna ha gardiner med tomtar på ...


Och jag kompromissade lite. Inga tomtegardiner i vardagsrummet och vi sätter upp en liten kappa i ena köksfönstret. Den går i beige och med röda tomtar på, tror jag, minns inte riktigt.


Får nog kolla närmre i morgon. Ev sätter jag upp de röda i vardagsrummet i morgon!


Fick skäll av min syster i kväll

"Har du tjuvstartat med adventsgardinerna!!!???" 


Eh... jag visste inte att vi hade något som kallas adventsgardiner?

Och mina röda som jag har i köket tänkte jag ev ha hela vintern eftersom de bara är varmt och behagligt röda. Inte julröda.


Kan jag ha fel?


Dags att sova nu tror jag. Motvilligt... Vill inte att helgen ska ta slut. Hur ska jag orka med en ny vecka... ok träning på onsdag, det är kul och det ser jag fram emot, men mer då? På spåret på fredag? Trevligt, men något att längta efter...?!

Ge mig energi! Någon! Snälla! 

Eller Trollpackan, ge mig ett bra kort! Ge mig en bra vecka! : )  

Av Hanna A - 23 november 2008 21:46

Är det bara jag som har dålig koll och inte hört talas om Särö-flickan som fick sin miljardär?


Känner varken till honom eller henne?!


Och en sak som jag undrar så över, gifte hon sig av kärlek?

Jag kanske är fördomsfull men jag tänker spontant så här: Är man så vacker som hon är, väljer man då inte någon som är snyggare?! Hon skulle ju kunna få vilken snygging som helst ju!


Ok ok, jag VET att utseende inte är allt osv... Men ändå! Det känns fel att hon väljer honom... Har hon missat alla snygga sångare, skådespelare, fotomodeller, fotbollsspelare osv. ?! De har också pengar. En del av dem har både utseende och pengar.



Jag väljer att sitta och fundera på väsentligheter i stället för att gå och lägga mig och vakna upp till en måndag morgon.


Finns det något mer att fundera över? *tänker* 

Av Hanna A - 23 november 2008 20:34

Nu har gästerna åkt hem och barnen ligger i sina sängar. Nu är det bara ett par timmar kvar innan det är dags att sova och sen är det måndag morgon igen. 


Just nu sitter jag och slötittar på Parlamentet och knappar på datorn och bara njuter av att det är lugnt och stilla...


Egentligen är jag ledig i morgon!!!

Tanken var att min syster och jag skulle åkt till Ullared (usch) och shoppat loss inför julen, men vi ångrade oss efter att ha hört från folk som nyligen varit där att det är väldigt mycket folk... Så vi tar nog och åker en sen eftermiddag istället, när det förhoppningsvis inte är lika mycket folk.


Men eftersom vi inte ska åka så åker jag ju in och jobbar. Min chef blir glad om jag dyker upp! Guldstjärna i kanten!  : )



Oj, nu dök det upp ett glas rött här bredvid mig! (Det är jag själv som hällt upp det, men det låter bättre om jag låssas vara förvånad!)


*sippar vin*

Av Hanna A - 23 november 2008 16:02

Jag och tjejerna åkte till Allum och sprang runt i de olika skoaffärerna i jakt på kängor... "Mamma, måste vi GÅ i rulltrappan?" De ville att vi skulle stå stilla och bara åka... Det säger en del om mitt bråttombeteende...


Vi hittade ett par snygga kängor i Gore-Tex som kostade bra mycket mer än jag tänkt mig. Men jag vägrar köpa billig skit som släpper igenom slask och väta. Hellre då lite dyrare som håller fötterna torra.


Nu sitter jag och bloggar och är väldigt oartig mot vårt besök. Hm...

Men jag ska snart åka och hämta min farfar som ska komma på kalaset!


Just det ja! Jag hittade gardiner på Hemtex! De ska åka upp så fort vi blir själva i kväll!




Av Hanna A - 23 november 2008 11:41

Om jag skulle ta på mig kläder i stället för min tråkiga sovtröja och jazzbyxor som jag lullar omkring i och sätta på mig lite smink så jag kan komma mig iväg till Allum?


Nu har jag ingen lust att åka, som vanligt. Men jag har lovat M att kolla på kängor till henne och hon ser fram emot detta... BR lockar iof minst lika mycket och jag har råkat lova att vi ska gå in och kolla en snabbis... JAGHATARBRSÅMYCKET. Hemsk affär.


Och gardiner. Det är kul. Särskilt om jag hittar några! 

Men varför är det så svårt att få ändan ur soffan? Hade jag varit tjock hade jag kunnat skylla på tyngdlagen. Men nu är jag inte tjock. Utan bara lat och bekväm. Eller livsnjutare kanske?!  Jag sitter ju mycket hellre i min sköna soffa och njuter av mitt kaffe än åker till jobbiga Allum och trängs med folk... 


Men livet måste tydligen innehålla en del måsten också. Det kan tydligen inte bara innehålla njutning.

Något är fel. Fundamentalt fel! Förbjud alla tråkiga måsten.

Placera mig på en söderhavsö med skön musik, god mat, goda viner och läskande drinkar och en cigarett i ett munstycke! Och en hel hoper snygga killar som passar upp mig!

Låt mig sen sitta där och slappa några veckor - inget: Mamma, vad blir det för middag? Mamma, får jag göra det och det. Mamma, när börjar Bolibompa. Mamma, får jag ta ett kex? Mamma, jag vill inte gå till skolan. Mamma, M sa si eller så. Mamma, A retar mig. Mamma, G tog min bok. Mamma, A sa ett fult ord till mig. Eller: Älskling, kan du göra det och det. Älskling, var har du gjort av det och det. Älskling, nu fick jag slänga gammal mat igen. Älskling, har du möjlighet att fixa det och det, nej jag kommer inte hem jag har möte, men det har jag ju sagt till dig... Gaaah! Så mycket måsten.


.... och när jag sen kommer tillbaka hem är jag pigg och fräsch! Och fylld med energi! Och massor av tålamod!


*drömmer...* 

Av Hanna A - 23 november 2008 11:09

Jag kikade förbi Medresenärskan och fick lite Louis Armstrong till kaffet! En av min pappas favoriter! Han, liksom jag gillar blåsinstrument!

I fredags stod någon på Avenyn och blåste When the saints go marchin in på saxofon. Den gillar jag skarpt! 

Synd att min bror slutade spela sax...


*njuter av kaffe och lite jazz*

 

Av Hanna A - 23 november 2008 09:47

Jag har fel objektiv på kameran och orkar inte byta just nu, så det får bli denna bild så länge.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards