Alla inlägg under november 2008

Av Hanna A - 23 november 2008 09:22

Har jag ju som mål att spräcka 80-gränsen inom kort!


Hm, skulle kanske börja sätta upp mål? Jag har ju annat som ska planeras idag, så lika bra att ha ett mål med skrivandet också.


Jag vill ju ägna mig åt att skriva på något sätt och jag har ju fått tips från proffsen att man ska skriva skriva skriva skriva skriva och skriva! Övning ger färdighet och så vidare...


Så frågan är bara, när vill jag nå mitt delmål 80? Mitt slutgiltiga mål har jag ännu inte satt, men det är ju ingen siffra. Men nästa delmål är ju såklart 100. Måste ju vara med på listan över populäraste bloggarna!


Har jag berättat att jag har prestationsångest?...

Av Hanna A - 23 november 2008 09:13

Igår tangerade jag mitt rekord i antalet unika besökare. 79 st personer läste, eller besökte, min blogg igår! Wow! Vilka är alla!? Och varför har alla besökt just min blogg?! 


En del vet jag, förutom ni som lämnar kommentarer så är det några till som jag vet läser regelbundet.


Men det är ju många många fler och jag skulle vilja veta om det är fler som läser min blogg regelbundet utan att ge sig till känna, eller om de flesta bara råkar passera förbi. Och av alla som råkar passera förbi skulle jag vilja veta om de återkommer eller inte...


Det är ju inget jag någonsin kommer att få reda på och inget som jag grubblar särskilt mycket på heller, men lite nyfiken blir jag ju!


Jag är jätteglad att så många faktiskt läser det jag skriver! Det är så roligt med alla kommentarer jag får! Även de "hemliga" som jag inte godkänner.


Sen kan jag ju erkänna att jag inte alltid är så himla bra på att lämna kommentarer hos andra heller... oftast tänker jag att jag gör det sen... Och så blir det inte av, men jag besöker alla bloggar (som jag har länkade alltså!) varje dag!  


Ha en härlig dag alla ni som läser här! 

Av Hanna A - 23 november 2008 08:27

Sonen har sovit över hos kompis i natt, men lilla tjejen har i stället en kompis här, så kvoten av barn är som den brukar.


Innan de kommer ska jag dessutom hinna till Allum och köpa vinterkängor till Michaela och kolla efter gardiner (japp nu är gardinsuget stort!) till vardagsrummet.


Och så ska jag vika tvätt. Nu är det mängder med ren tvätt som bara ligger på strykbrädan... Jag får ta och skaffa mig en hemhjälp. Kanske denne hemhjälp kan åka till Allum också?! 


Nähä, nu sjunga för maken så att han vaknar och kan baka scones! Jag är hungrig.



Av Hanna A - 22 november 2008 22:55


God natt & sov gott!


 

Av Hanna A - 22 november 2008 22:43

Vi tittar på Die Hard just nu. Vilken i ordningen vet jag inte och det dröjde ett tag innan jag fattade att det var just Die Hard. Jag kopplade samman Bruce Willis med rollkaraktären John. "Fattade du inte det förrän nu?" sa maken. Eh nej, men så sitter jag med en dator i knät och slänger bara ett öga i mellanåt (han var mycket snyggare förut! Bruce alltså! - nu ser han bara löjlig ut)


Och vilken kass film. Totalt o-sevärd. Tror jag går och lägger mig...


Av Hanna A - 22 november 2008 21:31

Efter mycket letande lite varstans i huset efter mina röda gardiner hittade jag dem till slut i skåpet vid matplatsen. Och nu är de uppe! Och det blev så varmt och ombonat. Kanske kommer ett foto i morgon.


Nu är jag sugen på att hitta nya gardiner till vardagsrummet också! Gärna röda där med! jag är så trött på mina svarta och grå panellängder. Nu vill jag ha rött! Inte nödvändigtvis julrött men någon behaglig varm röd färg.


Om en vecka ska alla julstjärnor upp i fönstren! Jag köpte en stor svart stjärna förra året som ska hänga i vårt runda fönster och den ser jag fram emot att få upp! Hoppas det blir bra.



Av Hanna A - 22 november 2008 18:58

Hm... 

Jag gillar det inte, men vad gör man inte.

Jag vet att flera vill se... så okej då, jag bjuder på ett par bilder.

Föreställande mig.

Hade jag varit bättre på Photoshop hade bilderna blivit bättre! Men nu har jag inte gjort något med dem.

På ena bilden har jag inte glasögon och på den andra har jag det.

Jag tror ni kommer kunna lista ut vilken som är vilken.... 


Jag föredrar att stå bakom kameran för att slippa fastna på bild...

*blundar och hoppar* 





Av Hanna A - 22 november 2008 17:23

Vill bara tillägga att jag mår bra! Tack för er omtänksamhet! Och du Mofs, jag var inte hemma när du skramlade med kastrullocken så jag stördes inte av det. Så det så!


: ) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards