Direktlänk till inlägg 17 november 2008

Sådärja det var det...

Av Hanna A - 17 november 2008 20:34

Nej, jag har inte pluggat klart. Tyvärr. (Åh vad skönt om det hade varit så väl!)

Men barnen ligger i sina sängar, köket är någorlunda städat, diskmaskinen går, tvättmaskinen också. Och jag är grymt sugen på att byta gardiner! Att plocka fram mina röda gardiner, som inte är julröda men som jag kallar för mina julgardiner. Eller vintergardiner. Och just nu är jag helt säker på att de skulle göra sig jättebra i köket! Åh vad jag vill hänga upp dem.


Jag blev så inspirerad efter att ha kikat hos Susanne och Persilja för de hade bägge två röda gardiner hos sig nu.....


Men, det är inte enbart pga deras bloggar som jag är sugen. Gissa vad det beror på? Just det, jag vill inte plugga.


Och på tal om sugen. Jag är så godissugen. Så himla godissugen att inte ens finchoklad hjälper. Illa.

Och nej, frukt är inte godis. 

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

17 november 2008 21:15

Haha, jag gillar din mans inställning till beslut. Väldigt manlig inställning. :) Ha det gött!

http://www.psykologen.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

17 november 2008 21:45

Ja, sådär är det ibland!
kramen

http://trollpackan

 
Rabarber

Rabarber

17 november 2008 21:46

Neä, någon inkassoräkning har inte kommit som tur är. Mannen får slå en signal till dem i morgon och se om de kan starta kanalerna igen om de får en kopia på kvittot att vi betalt.

Håller med dig, det är så onödigt, men vi är också mästare på att glömma saker, vilket i slutänden kostar en massa onödiga pengar, tid och arbete.

Mysig blogg du har förresten :)

http://thoughts.bloggagratis.se

 
medresenärskan

medresenärskan

17 november 2008 22:27

Ha,ha ... jag är också sugen att sätta upp röda gardiner som inte egentligen är julgardiner heller utan varma goa "nu är det snart jul"-gardiner, kan man säga. I morgon ska det ske ... nu vet jag att det finns flera som gjort det !!!

Det är svårt att plugga om man bara vill slippa. Det går in lite mindre i skorvspadet ... Ha det gott hur du än gör med läsandet eller gardinerna.
Kram

http://medresenarskan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se