Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Nu regnar det...

Av Hanna A - 9 november 2008 13:49

Vi kom oss ut en sväng förut, maken och jag och när vi var som längst bort började det såklart regna! Först bara några droppar men strax ösregnade det. Och jag hade en på tok för varm jacka!


Och ingen väska till kameran hade jag heller så den fick jag stoppa in innanför jackan och täcka över med halsduk och sen gå lite lätt framåtböjd. Jag var helt genomsvettig när jag kom hem.


Nu ska vi fixa lite tacos att äta till lunch! Hoppas det blir över så jag kan ta med till jobbet i morgon! Det är ju så gott!!! 


Om ett par timmar ska jag tydligen ut och springa med min syster. Vad fan, regnar det inte hos henne??! 

 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

9 november 2008 15:55

Du verkar vara en riktig hålligångare!! Springa och allt, jag blir riktigt inspirerad! Jag kanske skulle ställa mig lite på crosstrainern som står, oanvänd bakom mig.. ;) //Annelie

http://annelieh.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se