Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Fortfarande skön söndag

Av Hanna A - 9 november 2008 10:56

Vi sitter i varsin soffa, maken och jag och surplar kaffe! Gud vad gott det är! Och fortfarande långt kvar till kvällen. 


Nästa vecka är jag mer ensam än jag brukar vara och dessutom har jag bokat in mig på ett Me&I-party på onsdag (why oh why?!). När jag ska träna!!!


Men jag hoppas syrran kan släppa in barnen hemma hos oss när de kommer från fritids, så får de klara sig själva ett tag och så får jag gå och träna direkt när jag slutar. Får stå ut med att träna själv.

Men förra veckan fick jag provat ett par maskiner som jag inte vågat mig på tidigare så det ska nog fixa sig! Bara jag inte rullar av pilatesbollen så... Det är så pinsamt när man är ensam och håller på att skratta ihjäl sig...


Nu måste jag läsa lite i handboken om kameran så att jag hittar alla käcka inställningar! Vi ska snart gå ut en sväng! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se