Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Jag tar väl och betalar räkningarna

Av Hanna A - 3 november 2008 20:34


Jag vill bli barn igen. Eller ungdom. Någon som inte måste ha en massa ansvar, i alla fall inte för andra människor.


Nyss kom äldsta dottern hem från scouterna och meddelar att lägret är till helgen. Till helgen?! Jag trodde det var minst två veckor kvar till lägret!  


Och på en lapp hon fick idag, med packlista, står inget lägerdatum! Men väl att "medlemsavgiften ska vara betald innan lägret, annars gäller inte försäkringen" jäklar ja, jag har helt glömt att betala medlemsavgiften, och var finns DET pappret?  


Jag letar (motvilligt) igenom högen med papper för att hitta ett papper om lägret där det kan stå NÄR lägret är. Hittar det såklart inte. Men jag hittar, tack och lov, pappret med medlemsavgiften som ska betalas. Så det ska jag göra nu.

Tillsammans med min räkning till A-kassan. 


Allvarligt nu, finns det ingen som kan tänka sig att bli min butler? Alltiallo. Chaufför, kock alt. hushållerska, barnflicka (pojke går lika bra).

En person som tar hand om mig och mina tråkiga måsten. Jag är ganska lätt att tillfredsställa. Ehum, det där låter nog bättre på engelska - I´m easy to please.


Helst om jag ska få med min man på att skaffa mig en butler. Hm.


Räkningar var det ja.

 Och så var det när det där jäkla lägret är.  


Hör ni hur jag suckar och stönar? 

 
 
Ingen bild

Catrin

3 november 2008 20:58

Åhhh, stackars dig, men du bor lite fel om du vill ha en Butler. De finns HÄÄÄR!!! Även de där städerskorna som jag er kommmer till mina grannar.....dock brukar de inte knacka på här?!? förstår inte varför, jag som är så busy:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards