Alla inlägg under oktober 2008

Av Hanna A - 19 oktober 2008 21:11

Det var skönt att komma ut och röra på mig lite, däremot hade jag känningar i ena knät igen  v a r f ö r ? *vägrar inse att jag börjar bli ... äldre, vägrar* Eller så beror det på att jag inte tränat på ett bra tag och knät är lite ovant. Ja så måste det vara. 


Nästa helg måste jag vara pigg i kroppen för då blir det vår årliga tjejhelg med lite aktiviteter på dagen, i form av promenad eller träning och på kvällen blir det  D A N S A !!!

Dit vi ska har två dansgolv, ett med dansbandsmusik - vågar man hoppas på att det blir bugga av?! Och ett med disco! Just den kvällen är det 70-talstema tydligen, inte mitt favoritdecennium, men kunde jag dansa i fredags till den musiken som spelades då ... så kan jag nog dansa till 70-talsmusik också! Kul det ska bli att åka iväg! Vi är nio tjejer som ska åka och vi brukar ha väldigt roligt ihop! *längtar*

Av Hanna A - 19 oktober 2008 17:50

Ingen skumpa idag. Maken meddelade att han följer med till öispuben efter matchen och det gör han rätt i. Jag har min stackars lever att tänka på.


Bara han inte kommer hem med hemska Lars Ohly-rösten, som han kan få efter att ha stått och skrikit och sjungit... *OSEXIGT* usch.

Av Hanna A - 19 oktober 2008 17:34

Nu sitter jag och glor på någon helt ointressant fotbollsmatch i, kan det vara spanska ligan tro? Inte kul. Frågan är om jag ska ge mig ut och gå. Eller rent av springa lite? Fast då kommer jag få träningsvärk eftersom jag inte tränat på länge nu och då orkar jag inte spinna i morgon bitti. Det är ett pass med spinning och core som jag funderar på att gå på.


Men jag är sugen NU på att röra mig! Jag har smällt i mig en väldig massa godisnappar. Varför kan man fråga sig? De är ju inte ens goda! Jag är ju störd... Men nu ska jag sluta äta godis! Först ska jag bara äta upp en lakritsstång som jag köpte också, fast jag känner att det egentligen är nog redan. Jäkla äckliga nappar! Och dumma mig som ändå äter dem! ??

Men, jag ska knöka i mig stången och sen jäklar får det vara bra!


Träningen då... *tänker* ...

Jag tror att jag ger mig ut nu. Och så struntar jag i gymmet i morgon... Ambivalent!!!

Men, ju tidigare jag är på jobbet desto mer hinner jag göra. Eller... nej, ju tidigare jag är på jobbet desto snabbare har jag flyttat. Det är ju inte heller så himla kul. Det blir en jobbig dag i morgon. Lite spännande men mest jobbig. Hoppas inte jag börjar gråta. Fast det är ju så typiskt mig... Blödig och lättrörd som få! Och jag fällde faktiskt några tårar tidigare idag. Fan.


Men nu, byta om och gå ut och gå. Måste mäta hur snabbt jag går. Hur många steg jag tar i minuten! Viktigt vetande, typ. 


Av Hanna A - 19 oktober 2008 17:01

ÖIS spelar i Allsvenskan nästa år! Och jag har en väldigt lycklig man just nu!



Av Hanna A - 19 oktober 2008 14:23

Maken ringde precis och undrade om jag tittade på matchen, för en del av "läktaren" hade rasat och det var ambulanser på plats och matchen tillfälligt avblåst! Läskigt. Hade jag tittat hade jag nog fått panik!!! Jag känner en hel del öisare och det är högst troligt att de är på just den här matchen... Tur att sonen bestämde sig för att inte åka med idag! Hu! Hoppas att det inte är många som är skadade och att det inte är allvarligt.

Av Hanna A - 19 oktober 2008 14:00

Min syster och jag hade tänkt gå ut och promenera tillsammans för första gången på evigheter, men hon fick inte ordning på sina barns mat och sovtider så vi skippar att gå ut. 

Och jag kände att jag blev så trött efter lunchen så jag skulle vilja lägga mig en stund och sova....

Men jag måste ut! Får måla på mig ett ansikte och ge mig ut i solskenet en stund. Så får jag hälla ut mig i soffan när jag kommer tillbaka, med en stor kopp kaffe och finchoklad - var den nu hamnade efter min katastrofala handling igår...?


Av Hanna A - 19 oktober 2008 11:55

Om jag inte tänker på morgondagen så är det en ganska skön dag idag! Solen skiner och det blåser en del ute, löven virvlar omkring i både luften och på marken - jag måste ut! Måste få lite D-vitamin (är det väl som finns i solstrålarna?) Måste få lite frisk luft!


Jag har tvättat, hängt tvätt och vikt tvätt. Eventuellt ska jag stryka också. Eller nej, det kan jag säga med en gång att det går fetbort. Jag ska inte ha någon skjorta i morgon och då behöver jag inte stryka idag heller. Däremot ska jag nog gå till gymmet i morgon bitti och köra spinning och core! Det var länge sen nu och nu måste jag börja träna!


P är på väg till stan och ska gå på fotboll och se ÖIS gå upp i Allsvenskan. Gör de det så blir det fira av. Han har lagt Champagne på kylning. Och jag tror inte jag klarar mer alkohol den här helgen. Men det hade varit roligt om de vann idag, för husfridens skull. Och för fler derbyn nästa år! Jag ska fira när Gais spöar skiten ur ÖIS!!! *skrattar rått* 


G är hos kompis. Tjejerna är uppe och leker. Och jag sitter här! Rätt så skönt faktiskt! 

Av Hanna A - 19 oktober 2008 11:02

Usch vad tungsint jag känner mig nu. *blinkar bort tårar*

Det är nog en blandning av känslor inför morgondagen. Å ena sidan känner jag en stor lättnad över att det äntligen blir bra på jobbet! Äntligen! Jag byter till en väldigt bra grupp, med lugna och trevliga människor och jag kommer få arbetsro. (Jag har ju jobbat med dem tidigare så jag vet ju att det blir bra!)

Å andra sidan så känns det så sorgligt att behöva byta grupp och flytta ifrån mitt rum och mina rumskompisar... Åh vad ledsamt, vad jag kommer sakna dem. Och hela korridoren, allt det sociala och roliga! Jag vet ju att de finns kvar där och jag kommer ju träffa på dem flera gånger varje dag, men ändå... Det blir inte riktigt samma sak. Jobbigt.


Jag vill bara att det ska vara över och jag kan få lugn och ro. Men innan det är över så känns det bara tungt och jobbigt.

  


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards