Alla inlägg under oktober 2008

Av Hanna A - 24 oktober 2008 18:25

Jag ska resa bort i morgon! Ända till Falkenberg!  : )

Vi är nio tjejkompisar som ska ner och bo på hotell och umgås och ha kul!

Det ska bli jätteroligt! Och härligt att få komma hemifrån lite, umgås med kompisar, ut och promenera, äta lunch, fika, bo på hotell, bli uppassad (oh, jag gillar det!), middag, vin, fest på rummet, skvaller, dans och barhäng! Trevligt!!!


Min man har varit och handlat inte mindre än nio flaskor alkoläsk till mig! Ja, jag ska dela med mig till min syster, jag kan ju inte bli hur kul som helst själv!  : ) 


Nu sitter jag i valet och kvalet, om jag ska stryka till min klänning eller helt sonika strunta i det?! Men (jag hör min kollega skälla på mig...) jag får nog stryka till den lite lätt. Kan ställa mig framför tv:n. Blir ju jättekul då. Inte ett dugg ironisk. Inte nu heller. Och inte heller nu.

Jag ljuger.


Så. Nu har jag fått lite mat i magen och nu ska jag börja Packa! Det är roligt! Nu var jag inte ironisk, på riktig! *åh vad jobbig jag är*  : )


Trevlig kväll på er! 

Av Hanna A - 23 oktober 2008 20:58

Vad skönt det är när barnen har somnat och man sitter ensam hemma i tystnaden! Just nu lyssnar jag till vindens sus - eller sus och sus... det blåser betydligt mer än att bara ge sus, men inte tillräckligt mycket för att ge dån. Så vad säger man då? Vinden viner? Nej det gör den ju inte heller.

Ok, skit samma, det blåser ute. 


G har feber nu. Dumt. Men hoppas att maken kan vara hemma i morgon. Annars får han vara det ändå. Åtminstone halva dagen, jag har saker bokade i morgon som inte kan missas. Bla massage klockan nio. Mmmmm vad skönt det ska bli.


Just när är han på möte. Som vanligt. Fast jag uppskattar ensamheten iof. Nu när det har varit mycket ett tag känner jag att jag vill ha lugn och ro!


Och lille sonen som skulle göra en presentation av något slag på deras uppträdande i morgon! Han såg fram emot det. Lillgubben! Och nu blir han nog hemma i morgon. Om inte det är någon högst tillfällig feber som går över snabbt. Men varför skulle den göra det? 



Av Hanna A - 23 oktober 2008 20:27

Jag jobbade över lite idag, tack vare min snälla syster som ställde upp och tog mina barn efter fritids. I morgon ska jag iväg på lite grejer och då är det gott att ha lite extra tid på flexen. Ok att jag inte gjorde många knop sista timmen, men det beror främst på att jag hade två datakillar som stirrade på min skärm.


Och ja, jag var ju tvungen att vara lite social också! : )


Det har varit en bra dag på jobbet idag, minst roligt var lunchen jag åt. Rester från gårdagens middag. Ingen höjdare alltså. Men i morgon blir det kanske något gott?! Oj, jag kom på nu att vi ev pratat om att gå ut och äta lunch? Hur blev det med det egentligen? Bäst att inte ta med något utan hoppas att vi går ut. Och gör vi inte det är det ju läge för sushi kanske? Det var länge sen nu! Det föråt jag mig på för snart två år sen, när jag väl vågade testa så insåg jag att det var bland det godaste jag ätit och åt det flera gånger i veckan. Jag visste att jag skulle tröttna på det och det gjorde mig nästan lite ledsen, men jag kunde ändå inte sluta äta! Är det dålig karaktär? Eller förmåga att njuta av livet?

Ni som tycker att det är alternativ nr 1 behöver inte svara! : )

Jag har förresten slutat äta godis!


Slutade i söndags genom att vräka i mig godisnappar (det här känner jag igen att jag har skrivit förut, för jag kommer ihåg en av kommentarerna jag fick *s*) 


Apropå karaktär alltså!


Efter jobbet gick jag hem till min syster och blev bjuden på middag! (Vi skulle tagit pulvermos istället, sis!)


Hm... nu känns det som jag tappade en tråd här... *letar* 

Av Hanna A - 23 oktober 2008 14:16

Jag ska köpa ny kamera! Och jag är jätteglad och förväntansfull! Lite pirrig i magen rent av!


Den kommer om ca tio dagar! *längtar*


Nu håller min mamma på att mailbomba mig. Har hon tråkigt på jobbet tro...

: )

Av Hanna A - 22 oktober 2008 22:12

Mamma berättade att en fd jobbarkompis till henne har försökt nå mig (hon var noga med att säga att hon försökt nå mig ett tag, för att jag inte skulle få för mig att tro att det var något hon hittade på just idag, efter gårdagen...) 


Och fd jobbarkompisen vill att jag hänger ut mina foton på deras arbetsplats! Yeay! 


: )

: )

: )


Av Hanna A - 22 oktober 2008 21:40

Jag var så trött för ett par timmar sen att jag hade kunnat lägga mig ner och stensomna! Men nu känner jag mig lite piggare! Kanske för att jag snart ska gå och lägga mig?

Eller så är det för att mamma ringde.

Vad är det med mammor egentligen? Ok att mina barn inte kan lura mig, men så är de nio och sju också. Jag är 37 och min mamma ser igenom mig, ibland. Inte alltid!


Och det är klart, efter mitt utbrott igår (ett riktigt tonårsutbrott som jag inte är särskilt stolt över)


Nu ser jag något fundamentalt fel!!! Jag är ju för i helvete inte 37 - jag är bara 36. Varför skrev jag då 37? Ok. Jag lägger inte mer tid på det just nu. Jag kan ha sluntit med fingrarna (nu ljög jag. Jag har tänkt flera gånger den sista tiden att jag är 37, ja ja har inte tid att gå in på det just nu... men hm... vad konstigt ändå! Får sluta nojja över min ålder snart)


Tillbaka till saken...

Efter mitt utbrott så behöver man ju inte vara Einstein för att förstå att allt kanske inte står rätt till..? Hon vet ju att det varit jobbigt på jobbet ett bra tag och så...


Lilla mamma, lilla jobbiga mamma!  : )

Hon nämnde inte gårdagen, hon är inte dum och hon vill inte heller gå in på saker för mycket... Och så "känner hon sina löss på gången" också.


Jaja nog om det. Hon frågade lite småsaker - om jag vill ha äpplemos. Inte vara med att göra mitt eget mos i så fall, utan om jag vill ha några burkar av henne *ja tack* och hur det är på "nya" jobbet.

Av Hanna A - 22 oktober 2008 19:48

Räcker det inte med att det är ... mat?


Middag. Det eviga tråkgörat som man aldrig slipper undan. 


Idag yttrades den hemma hos oss så välkända frasen "Det här var väl inte det mest kulinariska du tillagat, älskling" men med den skillnaden att idag var det JAG som sa det om min mans mat och inte min man som sa det om min mat, vilket brukar vara rätt så vanligt!

Han hade tillagat en hemsk maträtt idag "jag tog lite av det vi hade hemma" MOUAHAHAHA!!!!


Han såg inte det roliga i påståendet. 

Av Hanna A - 22 oktober 2008 17:15

Det har varit en bra dag idag, jag har varit rätt trött men annars helt ok!
Jag börjar känna att jag kommer tillrätta i min nya grupp och det känns faktiskt bra att ha eget rum! Lite ensamt såklart, men det är rätt mycket spring där ändå! Jag har ett av fikarummen precis utanför mitt rum så så fort någon kommer för att hämta kaffe eller vatten så är de tvugna att prata med mig! *fniss*  Värre hade det kunnat vara, sitta längst bort i en korridor där ingen har vägarna förbi.
 
Så saker och ting börjar ordna upp sig! Skönt! Jag behöver lite lugn och ro nu...
 
På bussen hem fick jag nästan ett panikanfall! Jag hittade inte bilnyckeln! Min väska var som ett stort svart hål! VAR var bilnyckeln - jag visste att jag hade fått den av P i morse och lagt ner den i väskan, eller hade jag lagt den i kappfickan? Och sen tappat den? Tänka tänka tänka! Rotade runt i väskan och kände att jag knappt fick luft - vi har bara en bilnyckel kvar. Min man är helt övertygad om att det är jag som förlagt den andra, och vad har jag att sätta emot!? Vem är ordningsam hemma hos oss och vem är det inte?! Tricky question! Not...
 
Men efter ett par riktigt jobbiga minuter så hittade jag den. I ett litet fack i sidan på väskan. * l ä t t n a d *
 
Frid och fröjd. Nu ska jag bara komma ihåg att hämta hem lilltjejen sen, som är hos kompis.
 
Idag har jag klämt på en ny kamera. Och jag säger bara. Vill ha! Men min plånbok säger Du har inte råd.


Älskling..?  *lägger huvudet på sned och ber snällt*

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards