Alla inlägg under oktober 2008

Av Hanna A - 26 oktober 2008 13:33

Hemma igen efter en trevlig tur till Falkenberg!

Vi åkte kvart i nio igår morse och var framme i Falkenberg någon gång mellan tio och halv elva. Ett av rummen var städat och klart så vi fick tillgång till det med en gång vilket var bra, då kunde vi ställa in våra väskor där medan vi gick en sväng på stan. Stan? Är Falkenberg en stad? Det kändes som en stor ort bara. 

Men de hade många trevliga affärer där! Och en pizzeria med jättegoda pizzor. Vi shoppade lite, jag hittade en trevlig scarf, ett nytt mobilsmycke, jag tappade mitt i fredags, som jag haft i flera år och mobilen blev så naken utan smycket, så jag var bara tvungen att köpa ett nytt. Fjortisfasoner  : )

Ett Rosa Bandet-band till mobilen blev det också. Nu är det bara en ny mobil som fattas. Eller så räcker det med en ny cool ringsignal kanske? Och en ny sms-signal också...


Hm. Vad gjorde vi mer?

Det tog nog en timme innan vi enats om vilken restaurang vi skulle gå och äta lunch på, innan vi hittade pizzerian. Och så gick vi in och ut i affärer såklart.


Och så var vi och fikade på ett jättegulligt litet café - jag hade kunnat flytta in där direkt! Och han som serverade oss hade kunnat få anställning som uppassare!


Sen var det ut och jogga en halvtimme i ett underbart strövområde mitt emot Grand Hotel. Skönt! Men så har jag träningsvärk idag också, kan även bero på dansen!


Spat var lite av en besvikelse. Män 40+ i en trång bastu och vi klämma oss ner där? No no! Det blev en snabb dusch på rummet istället, vilket gav oss mer tid till förfesten.


Klockan 20 hade vi beställt bord och maten var ingen höjdare heller. Iof var förrätten väldigt god, en stor Toast Skagen med massor av färska räkor. Varmrätten bestod av jättetorr potatisgratäng och torr fläskfilé. Så tråkigt. Men vinet var ok. Och kaffet efteråt var en katastrof (ka ta stroof) det gick bara inte att dricka. Vad hade de tagit för vatten till det? Från ån utanför, eller en hink med regnvatten? Städvatten? Ja ni fattar nog, det var fruktansvärt äckligt.


Efter middagen var det upp på rummet igen för en liten mellanfest! Nästa år måste vi komma ihåg att ta med oss bättre musikmöjligheter! Ipod och högtalare. D:s mobil funkade ju jättebra så länge batteriet höll...


Sen var det dans som gällde! Jag blev positivt överraskad då jag upptäckte att det fanns tre dansgolv! Ett med dansband, ett med 70-tal (går ju bara inte att dansa till) och ett med vanlig dansmusik! Det var bara det att det svämmade snart över av ungdomar! Rena ungdomsgården där ju. Vi kände oss iof inte jättemycket äldre än dem, men de såg nog oss som slitna, rynkiga tanter som trodde vi var jättepoppiga...


En del av ungarna var ju kortare än jag. Och det beror inte på att de var kortvuxna, utan för att de helt enkelt inte vuxit färdigt ännu.


På dansbandsgolvet var det ingen större hit heller. Fullvuxna karlar som helt desperat kom och bjöd upp oss. Och fick de ett nej tack, så gav de sig ändå inte. Tur att jag är osynlig ibland!


Inga skandaler, bara trevligt!


Jag är så glad att jag inte beställde en Caipirinha i baren! Hahaha! Det tog evigheter innan de kommit på hur de skulle göra och inte ens då hade de lyckats - fy vad illa den smakade! Men de hade åtminstone inte sparat på spriten!  


Nä, vi får snart ta oss en helkväll i stan istället och gå till ett riktigt ställe med kunniga bartenders så vi får oss några goda drinkar! 


Frukosten i morse var helt gudomlig! Det är ju så underbart att gå och plocka till sig olika sorters bröd och pålägg, frukt och grönt, ägg, sill, juice, kaffe och sitta länge länge och prata och äta. Så himla trevligt!


Känner att jag är nog lite trött nu... Ska verkligen försöka komma i säng tidigt i kväll. Kanske hinna med en promenad innan. Sömnen blev inte den bästa i natt, trots jättekön säng och bekväma kuddar. Men men, det är ju inte för sömnen som man åker iväg! 




Av Hanna A - 25 oktober 2008 07:33

Pirrig och förväntansfull! Om en timme ska vi åka och jag börjar få bråttom! Jag har drömt så mycket konstigt inatt, bla att jag krockade med en moped, jag var ute på cykel och han kom på fel sida vägen... Sen började vi bråka om hurvida han var på fel sida eller ej. Suck, känner mig helt slut! : )


Men, det ser ut att bli en bra dag idag och det ska bli jättekul att komma iväg! Lämna familjen och bara umgås med kompisar! Ingen som kommer och säger mamma hela tiden och som ska avbryta och ha uppmärksamhet hela tiden. Kommer ju såklart längta efter dem i morgon, men idag klarar vi oss jättebra ifrån varann!


Hoppas ni andra får en härlig helg! Jag skriver nog i morgon kväll om jag känner mig själv.

Av Hanna A - 24 oktober 2008 22:50

Undrar om jag skulle passa på att sms-blogga i morgon?!

Jag skojar bara. Skulle inte vilja läsa mina egna inlägg på söndag. Hm.


Men andras fylle-sms är rätt roliga!


När jag sms:ar på fyllan tycker jag att jag är jättekul! Mindre roligt är det dagen efter när man får höra eller läsa dem...


En gång ringde jag min syster (som tur var!) och pratade in ett långt meddelande på engelska..?! Eh... varför? Roligt hade jag tydligen och jag var väldigt nöjd med mig själv den kvällen. Jag hade rabblat upp alla superlativ jag kunde komma på om mig själv. På engelska...

Men det där var ju några år sen nu. Fyra närmare bestämt. Då var jag lite drygt 30 år. Puh.


I morgon ska jag kanske lämna mobilen på hotellrummet. Avstängd. Och kanske ska be någon gömma den för mig också.

Fast då åker jag säkert ifrån den på söndag.

Hm. Inte dricka så mycket då? *flinar* 


Nä det blir till att skämmas om jag gör något pinsamt. Skämmas och stå för det helt enkelt!

Fast vem vet, just i morgon kanske jag blir jättesnygg och jätterolig efter några Bacardi Breezer och ett par glas vin! *längtar* 

Av Hanna A - 24 oktober 2008 22:34

Packade ner knästrumpor. Inför i morgon kväll. Knästrumpor!


Tänk er synen:

Svart klänning som inte är långklänning, svarta stövlar och knästrumpor. Något fattas! Just det, strumpbyxor. Som täcker de vintervita benen.



Av Hanna A - 24 oktober 2008 22:33

Vad ska jag ha för parfym med mig i morgon? Hm... hm... *gnuggar hakan*



Av Hanna A - 24 oktober 2008 21:16

Jag fattar inte hur snabb förbränning jag har! Det var ju inte länge sen jag åt middag! Och nu är jag jättehungrig igen. Så roligt är det inte att äta att jag vill göra det hela tiden... men jag måste äta för jag blir så grinig annars. Och det är ju jobbigt att vara hungrig.


Nu ska jag kasta barnen i säng och sen packa klart. Eller, vaddå packa klart?! Jag har inte ens börjat packa! Bara för att jag strukit klänningen betyder inte det att jag har börjat packa. Jag har mycket kvar och klockan går. Och jag måste hinna äta också  *blodsockret sjunker*

Av Hanna A - 24 oktober 2008 21:00

Jag har strukit nu. Och fy vad jag är dålig på det. Riktigt dålig. Men jag tror nog att det blev bra. Finns nog de som inte skulle hålla med mig, men det bryr jag mig inte om just nu! : ) Jag är glad att jag klarade av att platta till plaggen utan att bränna sönder dem, eller strykbrädan.


Ja, om någon undrar, jag har bränt hål på en skjorta en gång för hundra år sen. Suck.


Jag lyckades att inte bränna mig en enda gång också! Bara det är ju ett framsteg.


Nu återstår packandet då... 




  

Av Hanna A - 24 oktober 2008 19:44

Jag sitter fortfarande kvar här. 

Lite har jag gjort dock. Hällt upp tre skålar med Pringles till barnen, kört igång en maskin med våta och smutsiga kläder som låg i hallen och luktade illa. Som hamnade på hallgolvet redan igår.

Sen har jag gått tillbaka till köksbordet och satt mig vid datorn. Och skrivit lite mail.


Jo, det glömde jag ju, när jag var i tvättstugan så passerade jag strykbrädan och på den ligger min klänning, och en topp, och väntar på att bli strukna. Tråkigt. Tråkigt. Tråkigt. Sååå tråkigt. Tråååkiiiigt.


Men det känns kanske rätt bra att ta på sig klänningen i morgon och den är struken! Skulle tro det. Skulle tro att om jag skyndar mig att stryka nu så är det över sen.


*motvilligt lämnar hon datorn* 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards