Alla inlägg under oktober 2008

Av Hanna A - 29 oktober 2008 15:57

Nu har vi haft besök och de har åkt igen. Det var jättetrevligt att ses! Barnen fann varandra direkt och lekte jättebra, vilket underlättade för A och mig att kunna sitta och prata i lugn och ro!


Jag hann städa hjälpligt, råkade riva ner mina gardiner när jag dammsög!? (hur dammsuger jag?) men ingen fara skedd, bara att hänga upp igen, och förbereda maten innan de kom. Och duscha och fräscha till mig! 


Nu blev jag sittandes i soffan men ska snart köra igång en maskin med tvätt och röja ordning lite i tvättstugan. Kanske tvätta av golven också, nu när jag ändå har dammsugit.


Eller så sitter jag kvar här en stund och har det skönt... 

Av Hanna A - 29 oktober 2008 10:14

Igår fick jag klämma lite på en sådan kamera som jag själv ska köpa.

En Canon Eos 50D. Så fräck! Så häftig!


Fast jag behöver köpa nytt minneskort för bilderna blir rätt stora. Speciellt när jag fotar i Raw, som jag gör när jag fotar ny personal på jobbet. Då kommer det inte finnas plats för många bilder på mitt nuvarande kort! Eller så kollar jag om jobbet vill köpa min gamla kamera så slipper jag släpa min när det är dags att fota.


Nähä, nu får jag nog lyfta mig från soffan och ta och dammsuga lite snabbt innan besöker kommer! Jag måste nog duscha också, och kladda på mig ett ansikte! 

Av Hanna A - 29 oktober 2008 09:28

Av Hanna A - 29 oktober 2008 09:24

Jag har träningsvärk i armar, axlar och rygg idag och det är jätteskönt!


Jag har muskler! 

Av Hanna A - 29 oktober 2008 08:14

Jag är ledig! Så himla skönt! (Om det inte vore för att jag har tre barn som gapar på varann där uppe - suck)


Snart blir det frukost och sen blir det att snabbstäda här hemma, det kommer en jobbarkompis hem till mig idag och då är det trevligt om det är något sånär städat!


Mat ska också hinna lagas, tyvärr, för det är så tråkigt.... Gaaah!

Men någon gång måste jag växa upp och inse att jag måste göra även tråkiga saker. Och laga mat är en sådan grej som måste göras.


Fast jag skulle lätt kunna leva med att bara skriva, måla, fotografera, dreja (åh vad jag är sugen på att gå keramikkurs igen!!!) och tvätta. Inte för att tvätta är bland det roligaste som finns, men det är iaf inte tråkigt. Det går rätt snabbt och det är trevligt med rena kläder.


Men handla, laga mat och gå på föräldramöten. Nej tack, helst inte...


Nu får jag nog sätta igång att greja lite! 


Av Hanna A - 28 oktober 2008 21:10

Fy vad kallt det var när jag kom med bussen till centrum nu i kväll! Och det var lite isigt på vindrutan när jag satte mig i bilen, jag såg knappt när jag körde från långtidsparkeringen till affären. Dumt gjort. Tänk om jag hade krockat.

Jag satte på fläkten på högsta och körde igång vindrutetorkarna men det hände inte ett skit! När jag väl kom fram till affären (kort sträcka på kanske max 250 meter) så tänkte jag att jag får väl skrapa rutskrället, annars kommer jag väl ut ur affären och vägrar skrapa igen. Men då var det inte is på den rutan (på sidorutorna var det ett tunt lager is. Tror jag.) utan fukt på insidan rutan. Inte konstigt att vindrutetorkarna inte fungerade då...


Handlade utan större problem (blev inte stoppad och kollad i ucheckningen), men jag råkade riva ner en hylllist. En sån där lång sak som sitter fastklämd på en hylla för att visa varornas priser... Hm. Och den var så jäkla svår att få tillbaka igen. Men har de inte bättre saker i affären så får de skylla sig själva. Jag vet inte hur många gånger jag råkat riva ner plexiglasskivorna ovanför tidningarna, hur i hela friden jag bär mig åt då?! Men det har hänt flera gånger. *klantig*


Ska det verkligen komma minusgrader och frost så här tidigt på hösten?


Igår fick jag upp en sak på datorn på jobbet, som inte skulle åtgärdas förrän den 27/10, så varför kom den upp redan???!!! Eh... det var visst den 27:e igår. *inte bara klantig...*


Nog med dumheterna nu! Jag kan vara rätt skärpt också!

Fast nej, jag kommer inte på något nu ...

Men jag kan vara det ibland! Det är säkert!  : ) 



Av Hanna A - 28 oktober 2008 13:49

Jag äter lite pasta med lax och spenat och om en timme blir det promenad i det fina vädret! Skönt! Det är lite skönt med frisk luft (eh, frisk?) och dagsljus och idag blir det kanske även solljus, när jag sen ska sitta här till 20,00 ikväll.


Vad nöjd jag är över att jag tränat idag!

Hoppas jag orkar göra det till en vana nu ...

Av Hanna A - 28 oktober 2008 11:08

Gud vad härligt det var att styrketräna! Varför gör man inte det oftare?! *s*

 Och det första som mötte mig på gymmet var Sister of Mercys More! Så bra!


Nu blir det god-macka och juice och lite kaffe!





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards