Alla inlägg under oktober 2008

Av Hanna A - 30 oktober 2008 10:07

en kopp kaffe i lugn och ro (ja så lugnt det nu kan vara med tre barn!)

Jag ska nog ta mig en liten chokladkaka också ... är det ledig dag så är det!


 


Av Hanna A - 30 oktober 2008 07:43

Vaknade 07.15 av att sonen kom ner och meddelade att han slagit i huvudet i något hårt. Men du lever.., tänkte jag... Men kunde inte somna om. Lika bra att gå upp.

Det är vitt av frost på taken ute, jättefint! Och det ser ut att bli en fin dag! Vår termometer visar på 1,6° vilket inte stämmer, det är ju minus ute. Får införskaffa en ny, som visar lite mer exakt temperatur.


Jag och barnen är lediga idag och det känns otroligt skönt och lyxigt! I morgon är det halvdag på jobbet och då är vi några stycken som ska gå ut och äta lunch ihop.

Vår kollega slutar i morgon, vilket är jättetråkigt... Han lämnar ett stort tomrum efter sig, och bara en massa tjejer. Nästan. 


Av Hanna A - 29 oktober 2008 22:26

Vi åt bakad potatis till kvällsmat idag, för första gången på säkert hundra år. Och till det blev det ett glas rött! Fast jag tog två! Jag är ju ledig i morgon så varför inte!

Just nu känner jag lite kill i näsan, hoppas inte att jag har någon förkylning på gång?! Fast nej, jag känner mig frisk i övrigt.


Jag njuter av mitt någotsånär städade hus!  : ) Och av tanken på att ha sovmorgon i morgon, mysfrukost med barnen, kaffe i soffan, (alltså dricka kaffe, sittandes i soffan - inte kaffe i soffan som i spilla i soffan, ni fattar nog!), lunch - bara att värma det som blev över från idag! 


Shit vad härligt jag ska ha det!

Kanske leka med sis också!  : ) 

Kanske träna lite (hold your horses!) om inte förkylning på gång.....

Men nu, natten!


Sov gott! 

Av Hanna A - 29 oktober 2008 18:59

Jag blev så inspirerad av en annan blogg där det låg bilder från hemmet utlagda så då tänkte jag att jag ska inte vara sämre jag!

Lägger ut en bild på min favorit-ljuslykta och en bild (till) på vardagsrummet. Det är utan tvekan mitt favoritrum för tillfället! Förutom köket och tvättstugan, men i köket sitter jag inte lika bekvämt som i soffan och i tvättstugan sitter jag inte alls.




Av Hanna A - 29 oktober 2008 18:45


 Mattan kommer från Arhan. (www.arhan.se)

Av Hanna A - 29 oktober 2008 17:22

HA! Det hjälper VISST att bli arg! Så det så!

Skulle precis ringa P för att få hjälp, men så testade jag att ringa hem för säkerhets skull... Och då funkar telefonen! Tjoho! Vad jag är bra! 


*lugn och harmonisk* 

  

Av Hanna A - 29 oktober 2008 17:14

Jag blir galen snart! Helt jävla skogstokig!  F Ö R B A N N A D E  Telia och deras usla produkter.

Nu funkar inte telefonen, i g e n ...

Snart får vi byta leverantör. Vi kan inte ha en telefon där vi måste starta om skiten var och varannan dag för att det ska funka! Det är så många människor som inte har våra mobilnr, och jag vill ha en fast telefon men jag vill inte behöva bli irriterad och vansinnig stup i kvarten för att det inte funkar!!!


Att min man talar om för mig hur man ska göra för att starta om det och jag inte lär mig är inte Telias fel iof, men lite mer kan man väl begära?! En telefon ska fungera utan att behöva startas om heeela tiden.


FAAAN vad irriterad jag blir. Och jag kan ringa ut! Då tror jag ju att telefonen funkar! Men så ringer P på min mobil och säger att telefonen behöver startas om, och jag försöker enligt det sätt jag lärt mig (bristfälligt kan jag ju tala om)  MEN DET FUNKAR INTE!


Nu får jag ringa P och så får han vägleda mig, frågan är om jag klarar av att lyssna ordentligt...  

 J A G   Ä R   S Å Å Å   A R G,   *AAAAARRRRRRGGGGGGHHHHHH* 


Vill slå någon. Hårt hårt hårt hårt.



Av Hanna A - 29 oktober 2008 16:36

Sonen blev hastigt och lustigt bjuden på kalas på Bushuset idag mitt på dagen. Njae sa jag när mamman ringde häromkvällen och bjöd in, vi ska ha besök ...   Men så var det mellan 11 och 13 och de skulle både hämta och lämna killarna på fritids, och det var inga problem att svänga förbi och hämta G på vägen!

Så himla gulligt tycker jag! Sonen blev ju såklart överlycklig över att få gå på kalas, och för mig var det supersmidigt att slippa lämna och hämta - det hade ju inte gått idag eftersom vi hade besök inbokat.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards