Alla inlägg under oktober 2008

Av Hanna A - 17 oktober 2008 23:45

Vilken dag det har varit! Det började jättelugnt i morse, jag jobbade med mina "nya" arbetsuppgifter i min nya grupp och var med på möte med dem på förmiddagen, trevligt att få komma tillbaka till dem igen! 

Sen fick jag gå med dem ut på lunch för att tacka av killen som ska sluta (eller som slutade idag) - himla trevligt med gratis lunch!

Det blev ett glas rött till maten! Jättegott! Och lite smålullig blev man ju! Alkohol klockan tolv på dagen! 


På eftermiddagen ringde det på som bara den, så att ha en lekdag på jobbet var bara att glömma, det ringde på alla grupper, oavbrutet så vi satt på våra stolar och kunde knappt gå på toa! Jättetrist!


Till slut var arbetsdagen slut och slattmästerskapet kunde börja. Folk hade uppmanats att ta med sig slattar med sprit och hjälp vad sprit det fanns! Fast jag hade handlat Bacardi Breezer. Fjortisdricka och jättegott!


Vi var ett rejält gäng som satt och drack och hade trevligt. Och sen var det dags att åka till Henriksberg och ha oktoberfest! Riktigt trevligt! Trots Tyroler-visor (samma om och om igen!) och ... *viskar* fågeldansen. Fågeldansen! När dansade man den senast? 1980? Hjälp... Vi kom överens om att vi pratar inte om det på måndag! Men roligt var det! Himla kul! Lite overkligt att vår kollega slutar nu. Himla tomt och tråkigt kommer det att bli, men det är ju så det är... Värre blir det om två veckor när ytterligare en trevlig kollega slutar. Men vid det laget har jag redan bytt grupp och mycket kommer att ha förändrats.


Hm... Mycket svammel nu. Jag är onykter och har inte riktigt ordning på tankarna känner jag.


Skriver mer i morgon tror jag.


Jag fick skjuts hem från stan i alla fall, av en kollega och hennes man! Så himla snällt! Och så himla skönt att slippa åka buss! Halleluja!

Av Hanna A - 16 oktober 2008 22:02



SÅ DUSCHAR KVINNOR:
1.Tar av sig kläderna och stoppar dem i tvättkorgen - uppdelat i mörk- och vittvätt.
2.Tar på sig morgonrocken och går till badrummet. Möter pojkvännen/maken på vägen, drar åt morgonrocken lite extra och halvspringer resten av vägen.
3.Ställer sig framför spegeln och granskar sig själv i detalj. Slappnar avi magen så den sjunker ner, och beklagar sig över hur fet hon är.
4.Ställer sig i duschen. Tar fram tvättlapparna till ansiktet, armarna,benen och ryggen, samt filen till sin hårda hud under fötterna.
5.Tvättar håret med specialschampo innehållande avokado, honung och 83 vitaminer.
6.Tvättar håret en gång till med samma schampo.
7.Tar specialbalsam med avokado och honung i håret, och låter det verka i 15 minuter.
8.Tvättar ansiktet noga i 10 minuter med en svindyr tvål som innehållerpäron. Därefter har ansiktet fått samma färg som en hummer.
9.Tvättar kroppen med en annan lika svindyr tvål som innehåller nötter och vinbär.
10.Sköljer därefter ut balsamet ur håret - detta tar 10 minuter. Hon villju vara helt säker på att all balsam är borta, annars kan frisyren bli tungoch platt sen.
11.Rakar sig under armarna och på benen, men bestämmer sig för att använda en epilator vid bikinilinjen.
12.Skriker, när mannen/pojkvännen - på skoj - stänger av varmvattenkranen.
13.Stänger av duschen.
14.Skakar av sig allt vatten i duschen.
15.Kliver ur duschen med en handduk i storlek med Afrika för att torka sig på kroppen.
16.Lindar in håret i en superabsorberande handduk.
17.Finkammar kroppen efter diverse hår, finnar och andra plippar ochattackerar dem med fingrarna eller en pincett.
18.Går tillbaka till sovrummet iförd den tidigare nämnda morgonrocken.
19.Möter sin pojkvän/man på vägen, drar åt morgonrocken ytterligare och springer fortare in till rummet. Och tar 11/2 timma för att klä på sig.
SÅ DUSCHAR MÄN:
1.Klär av sig medan han sitter på sängen, och kastar kläderna överallt på golvet.
2.Går naken till badrummet. Möter frugan/flickvännen på vägen dit, visar stolt sin penis och skriker som en elefant.
3.Ställer sig framför spegeln och drar in magen. Granskar storleken på sin penis, kliar sig på pungen och luktar sen på sina fingrar.
4.Ställer sig i duschen.
5.Letar inte efter tvättlappen eftersom han ju aldrig använder en sådan.
6.Tvättar ansiktet med sin giftgröna tvål.
7.Pruttar och klappar ihop av skratt, därför det ekade så häftigt ibadrummet.
8.Lugnar ner sig igen, men klappar snart ihop av skratt igen närpruttlukten nått näsan.
9.Tvättar sina ädlare delar samt området däromkring.
10.Tvättar röven med tvålen och lämnar kvar lite hår på den.
11.Tvättar håret med nåt schampo och använder inte balsam.
12.Gör en punkarfrilla.
13.Beundrar sin nya frilla i spegeln.
14.Pissar förnöjt i avloppet i duschen.
15.Sköljer bort schampo och tvål och kliver genast ut ur duschen, menmärker inte att han glömde att dra för duschdraperiet när han klev in, så nu är hela badrummet - inklusive toapapper - vattendränkt.
16.Torkar av sig snabbt och lätt.
17.Tittar i spegeln igen och spänner sina muskler och granskar storleken på sin penis.
18.Glömmer att släcka lampan efter sig.
19.Går tillbaka till sovrummet med en liten handduk runt höfterna. Möter flickvännen/frugan på vägen dit, sliter genast av sig handduken och visar stolt upp sin penis och skriker som en elefant.
20.Kastar den blöta handduken på sängen och låter den gärna ligga kvar där, och är påklädd inom 2 minuter.

Av Hanna A - 16 oktober 2008 21:48

I morgon blir det party på och med jobbet, först blir det förfest på jobbet och sen ska vi gå vidare till ett ställe i stan. Hoppas det blir trevligt! Men det blir det nog. De flesta är riktigt trevliga och roliga. Speciellt när de fått sprit i sig! 


Det finns en som är mindre trevlig och som gärna klankar ner på mig när tillfälle ges! Och speciellt om det kommit alkohol innanför västen, då blir det ännu värre.

Frågan är om jag inte ska ta tillfället i akt, om eller när, det kommer, och säga personen några väl valda ord?! Hm.... Kan bli riktigt spännande.


Nu ska jag snart ta min elaka och sura person och gå och krypa ner i goa goa sängen! 

Av Hanna A - 16 oktober 2008 21:29

Hela min gom (eller iaf halva) är som ett öppet sår som gör så ont! Jag har haft flera små blåsor som nu övergått till sår. Kan inte äta och knappt dricka nåt. OCH JAG SOM HAR BAKAT BRÖD !!! Jag sitter i stället och äter yoghurt med mosad banan i ...


Och så var jag tvungen att stryka en klänning som jag ska ha i morgon. Fy vad jag hatar att stryka. Det är så otroligt tråkigt så jag klarar bara inte att göra det bra! Jag slarvar trots att jag försöker anstränga mig att göra det bra ... Jag kan stå och stryka (eller snarare försöka att stryka) i evigheter men det blir inte bra! Jag försöker dra i plagget och fuktar och har mig, allt efter konstens alla regler. Jag fick lära mig stryka - verkligen lära mig! när jag jobbade som au-pair och pappan i familjen skulle ha stykta skjortor varje dag, helst stärkta men jag fick slita med strykjärnet i stället för någon stärkelse skaffades inte hem.


Och jag blir så sur när jag måste stryka. V A R F Ö R  envisas jag med att köpa plagg som ska strykas?

Eller varför har jag ingen betjänt som sköter det åt mig?

Och jag kunde be maken, men då börjar han bara dilla om tjänster och gentjänster och Det är jag inte sugen på just nu. Jag är tjurig och har ont i munnen och får jag inte mat så jag blir mätt, då är jag inte rolig att ha att göra med.


Jag behöver komma igång och träna!!!

Av Hanna A - 16 oktober 2008 07:01

Idag är det regnigt ute. Det betyder gå hemifrån i rosa gummistövlar. Får inte glömma att ta med mig mina stövlar (ej gummi-) och byta när jag kommer till jobbet!


Idag är också nästsista dagen i min andra grupp. Eller egentligen har jag ju redan börjat i min nya, men jag sitter kvar på min gamla plats än så länge, flyttar på måndag.


Nix, nu ska jag slänga i mig det sista av frukosten och sen blir det skynda att måla på ansiktet och sen springa till bussen.


Ha en bra dag! 

Av Hanna A - 15 oktober 2008 19:00

Jag är så trött och matt så det känns som jag har förlorat hjärnan. Den känns helt tom! Och ändå har jag matats med massa information idag! Det har varit två ganska jobbiga men mycket givande dagar.


I morgon ska jag till jobbet igen och "gå bredvid" - rätt skönt! Hoppas min huvudvärk går över bara ... Ska lägga mig tidigt ikväll. Jag har haft flera små blåsor i gommen som nu har övergått till öppna små sår, åtminstone känns det så. Antingen pga förkylning eller så är det magen som spökar. Väldigt oskönt! Och irriterande.


På fredag ska vi ha fest med jobbet, ska bli trevligt. Synd bara att vi ska till något konstigt ställe som jag förknippar med sunkigt. Ett ställe som blivit av med sitt utskänkningstillstånd. Men de har fått tillbaka det nu. Tur! Firmafest utan alkohol?! Går det?


Jag har tur ikväll. Maken är hemma. Egentligen skulle han åkt iväg på möte nu ikväll men han hade inte fått tag på mig under eftermiddagen (nä jag har ju varit på kurs!) så han vågade inte åka. Eh... Ok. Jag sa ju i morse att om jag inte hann hem så skulle jag komma strax. Barnen skulle kanske bli ensamma en kvart eller så.

Men bra för mig, för han hade städat och lagat mat! Jippi! Och röjt i köket vilket jag struntade i igår och det såg förjävligt ut.


Så nu har jag fått lite mat i mig som jag slapp göra själv och snart ska jag köra igång en maskin med tvätt. Eller så gör jag det i morgon ... för kör jag igång den idag ska den ju hängas upp också och det vete sjutton om jag orkar vara vaken tills tvätten är klar. Men maken finns ju ...


Nä jag slutar skriva nu, jag har ingen koll på vad jag skriver! Ska gå upp och småprata lite med mina barn tror jag. Lite kvalitetstid så där. Jag brukar alltid stressa på dem att komma i säng, pussar dem lite snabbt, släcker lampan och säger godnatt och lämnar rummet. Fort fort ska det gå. Ikväll fick de ta på pyjamas tidigt, P har borstat deras tänder och nu ligger de och läser! Tänk om de visste att klockan bara är 19.15 *dumma små varelser*  : )

Av Hanna A - 14 oktober 2008 21:00

Jag ska snart gå och lägga mig och läsa Lag om betalningsföreläggande och handräckning, för det kommer nog komma en och annan fråga om det i morgondagens tenta *puh*!


Jag längtar tills tentan är över i morgon förmiddag! Sen ska min fd gruppchef hålla i utbildningen. Det ska bli spännande värre. Måtte jag inte vara full i skratt! Och måtte inte mina kollegor bli lite fnissiga för då är det kört! *skärper till mig*


Och apropå skärpa till mig... I morse upptäckte jag ett par små plastspindlar i mitt glasögonfodral, varpå jag skriker till, tappar både glasögon, fodral och spindlar! (som tur var stod jag på mattan så glasögonen höll!) Min man blev livrädd, han skrattade igår när jag berättade om spindelincidenterna på jobbet, men nu tyckte han inte att det var kul längre - han hatar när jag skriker, han trodde jag höll på att dö! Svag man.

Och sonen blev jättearg och såg gråtfärdig ut och skulle följa med mig till jobbet och skälla på dem som skrämde mig så! Tjejerna tyckte det var jättekul! A bad att få spindlarna av P nu i eftermiddags - men du får inte ha dem hemma sa jag!!! Och hon lovade att bara ha dem på skolan. 

Visst. Tre minuter senare kom hon och hade ett pillemariskt leende på läpparna och händerna utsträckta! *Jävla unge*! : )


Nähä. Jag har annat att läsa nu än sitta här och roa mig!


*försvinner sakta in i lagtexter*

Av Hanna A - 14 oktober 2008 18:35

Fy vad jag sov illa i natt. Jag vaknade en hel del av att jag vände och vred på mig och drömde stressdrömmar. Mitt i natten vaknade jag och hade ångest över att vi sitter för mycket vid datorskärmar, hur är det egentligen med strålningen tänkte jag ...


I morse var jag nervös när jag vaknade. Ångrade att jag inte läst på lite mer sen förra kurstillfället. Nu var det dags för tenta igen och det har gått några veckor sen sist. Och det märktes! Jag fick smått panik när jag såg frågorna, de var betydligt fler och svårare! *gulp*


Jag har ingen aning om hur det gick. Den här gången kändes det inte som kuggfrågor som förra gången (de kändes så lätta då att jag trodde att de lurades med oss). Den här gången dök det upp frågor på sånt som vi inte tog upp förra gången, eller åtminstone kom jag inte ihåg att vi pratat om det. 


Timmen gick jättefort, jag var klar ca fem minuter innan och satt och skummade igenom. Till ingen nytta. Huvudet var som bortblåst. Bara att hoppas att jag blir godkänd och slipper skriva om den.

Förra gången hade jag 0,5 poängs fel! Det kommer inte bli lika bra resultat denna gången. Jag kan ha missuppfattat en fråga också, kom jag på när vi satt och pratade om frågorna vid lunchen. Tokfel blir det då.


Men, jag får ta nya tag i morgon. Fast idag orkar jag inte läsa mer känner jag! Men jag sak ta en märkpenna och stryka för vissa nyckelord som jag vet kan vara bra att kunna! Sen får det bära eller brista!


Jag har huvudvärk också och har haft det sen i morse. Har känt mig lite förkyld också. Kan det inte försvinna helt i stället?


Nu har jag lite att göra.. Lite bloggar att läsa och så! Och kanske lite tvätt att vika? *tråkigt* 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards