Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Nu blev jag pigg

Av Hanna A - 22 oktober 2008 21:40

Jag var så trött för ett par timmar sen att jag hade kunnat lägga mig ner och stensomna! Men nu känner jag mig lite piggare! Kanske för att jag snart ska gå och lägga mig?

Eller så är det för att mamma ringde.

Vad är det med mammor egentligen? Ok att mina barn inte kan lura mig, men så är de nio och sju också. Jag är 37 och min mamma ser igenom mig, ibland. Inte alltid!


Och det är klart, efter mitt utbrott igår (ett riktigt tonårsutbrott som jag inte är särskilt stolt över)


Nu ser jag något fundamentalt fel!!! Jag är ju för i helvete inte 37 - jag är bara 36. Varför skrev jag då 37? Ok. Jag lägger inte mer tid på det just nu. Jag kan ha sluntit med fingrarna (nu ljög jag. Jag har tänkt flera gånger den sista tiden att jag är 37, ja ja har inte tid att gå in på det just nu... men hm... vad konstigt ändå! Får sluta nojja över min ålder snart)


Tillbaka till saken...

Efter mitt utbrott så behöver man ju inte vara Einstein för att förstå att allt kanske inte står rätt till..? Hon vet ju att det varit jobbigt på jobbet ett bra tag och så...


Lilla mamma, lilla jobbiga mamma!  : )

Hon nämnde inte gårdagen, hon är inte dum och hon vill inte heller gå in på saker för mycket... Och så "känner hon sina löss på gången" också.


Jaja nog om det. Hon frågade lite småsaker - om jag vill ha äpplemos. Inte vara med att göra mitt eget mos i så fall, utan om jag vill ha några burkar av henne *ja tack* och hur det är på "nya" jobbet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Catrin

22 oktober 2008 23:33

37 hahahhahahhah, snart är vi lika gamla igen, fast denna gång var det ju du som sa det först, och du är inte ens det än.... hahahahahhaahahhh 37 hahahhahahhah 37
Kram från en riktig 37-åring:-)

 
Ingen bild

M.

23 oktober 2008 15:50

Låter härligt att känna sig förstådd av en mamma utan att ens behöva nämna saken. Bara veta att hon förstår. Som inbyggt, lixom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Den gamla stort och smått med Blogkeen
Följ Den gamla stort och smått med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se