Alla inlägg under september 2008

Av Hanna A - 19 september 2008 05:44

Jag är vaken, dock inte pigg som en lärka, men snart så!

Laddad, taggad och jädrar i mig vad jag ska trampa på! Ska spöa skiten ur de andra! *s*


Längtar redan till klockan är kvart i åtta och passet är över *hihi*


Hoppas alla får en helt underbar fredag! 

Av Hanna A - 18 september 2008 21:03

Nu ska jag packa en gympapåse och min träningsväska. Jag ska ju upp superdupertidigt i morgon för att vara på gymmet redan kl 07.00 Eller strax innan, för passet börjar kl sju... Puh!


Så det är dags för mig att gå och lägga mig strax och innan dess ska alltså väskan packas och träningskläder läggas fram.


Vill jag verkligen spinna i morgon bitti ??? 

Av Hanna A - 18 september 2008 18:34

Jag gillar ju som bekant inte att laga mat och jag gruvade mig för vad jag skulle hitta på idag. Och när M säger "mamma jag är hungrig, vad blir det för mat?" så känner jag ju än mer att jag måste skaffa mig en hushållerska!


Strax efter ringer min syster och säger att hon har en form med pastagratäng och om jag får den kan jag då tänka mig att låta hennes son äta inne hos oss. Är Påven katolik? Sover Dolly Parton på rygg? Jag tror ni förstår att jag blev överlycklig! Vilken lättnad!


Nu sitter jag här mätt och belåten men med en sjumånaders liten som börjar bli trött! Till saken hör att han väger tio kg och det orkar inte jag gå och bära på en längre stund.... Kanske får lägga honom i vagnen och gå en sväng i det vackra höstvädret om han behöver sova.


Och jag som vill se idol!  

Av Hanna A - 18 september 2008 17:12

Hemma igen efter en hektisk dag! Fy vad vi har haft att göra idag. Men tiden går ju fort när man har mycket att göra, vilket är bra iof. I morgon bitti klockan sju ska jag spinna - hur ska jag orka upp så tidigt???


Klockan nio ska jag få massage och det ska bli så skönt! Jag sprang på min massör på lunchen idag och fick hjärnsläpp! När jag såg henne fick jag för mig att det var fredag och jag hade missat min tid! Gud vad stirrig jag var! Hon trodde nog inte att jag var riktigt klok!


I kväll ska jag passa mina systersöner, hoppas lille "benin" inte vill att jag ska gå och bära på honom hela tiden!  

Av Hanna A - 18 september 2008 13:31

Om dagen började dåligt så håller den på att bli ännu sämre nu! Våra brev har gått fram och nu ringer det som bara den! Jag är glad att min arbetsdag är slut om sisådär en timme och femtiofem minuter.


Jag vill hem - NU!

Av Hanna A - 18 september 2008 09:04

Jag har haft en sån där morgon då allt som kan gå fel går fel - big time! Det var nästan att jag bröt ihop och började gråta när jag satt på bussen in till stan.

Varför bli det så??

Varför går saker så himla snett ibland?

Är det jag som vaknar på fel sida? Och resten av familjen också för den delen...

Det är tjat, tjat, tjat och stress, stress, stress. Ni som har barn vet nog vad jag menar? Hoppas jag. Så att det inte bara är jag som har ett liv i kaos.

Av Hanna A - 18 september 2008 06:44

Jag hade lyckats få med bilden två ggr i inlägget! Alltid är det något knas när jag ska lägga med en bild i ett inlägg!!!?


Så, får jag gå och lägga mig och sova nu? 

Av Hanna A - 18 september 2008 06:37

Ja det blev det för mig! Klockan fick väcka mig i dag och jag är trött trött trött.


Men se vad jag fick syn på nu på morgonen:

En utmärkelse från Maskot! Tackar! Men eftersom jag nyss hade den och delade ut den till sju stycken så orkar jag inte göra det igen. Istället vill jag att alla i min länklista tar åt sig, för jag läser era bloggar varje dag. Jag hinner inte alltid kommentera men läser dem gör jag!


Jag önskar alla en jättehärlig dag!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards