Alla inlägg under september 2008

Av Hanna A - 20 september 2008 13:20

Jag fick nyss en kommentar:


Snälla besök gärna min blogg och säg din åsikt angående annonser så som "sällskapsdam" ett exempel finns på min blogg. För att kunna göra en sammanställning av det hela vill jag gärna veta vad Du tycker! :o)

 


Min första reaktion var Vad kul hon, vill veta vad jag tycker! Men vid närmare eftertanke så tror jag att hon vill bara ha besökare till sin blogg...


Jag tog bort den kommentaren. Hade hon varit smart hade hon kommenterat något av mina inlägg först och sen kommit med förfrågan, och då hade jag varit intressarad av hennes blogg. Men nu var det bara en önskan om att gå in på hennes blogg och ingeting om min. Men förmodligen får hon en massa besökare ändå genom att skicka ut ett massmeddelande (som jag antar att det är?)


Är jag taskig som resonerar så?

I så fall är jag väl det ...

Av Hanna A - 20 september 2008 12:22

Mikan har ju berättat öppenhjärtligt om sina dråpligheter och jag uppmanar alla att själva berätta om något kul eller pinsamt som hänt!

Det är ju så underbart : )

Meddela gärna mig när ni har gjort det också så att jag kan få läsa och skratta gott! : )

Av Hanna A - 20 september 2008 12:00

Av Hanna A - 20 september 2008 11:36

Jag njuter för fullt nu! Den manliga delen av familjen är på fotbollsträning och tjejerna är uppe och leker skola och jag sitter här nere och har hällt i mig lite kaffe, tryckt i mig en lakritsstång  (salta hallon - jättegod) och jag njuter för fullt av livet! Av att vara ledig, att vara frisk, att det är vackert väder ute, att jag inte har något bokat idag....


I morgon ska vi nog gå på Liseberg. Känner jag inte alls för, men det är ju ett "måste" såklart. Barnen har ju väntat på det här besöket länge... Usch jag får rysningar. Mycket folk, långa köer, spring och tjat och skrik (inte från mina barn men från många andra)

Och så blir jag åksjuk så fort jag tittar på något som snurrar. Innan jag fick barn åkte jag allt på Liseberg, maken och jag köpte åkpass och sprang mellan attraktionerna för att hinna åka så mycket som möjligt. Men nu. Säg Slänggungan och det vänder sig i min mage. 


Kan jag ta med datorn tro? Och sätta mig på en parkbänk och blogga i stället?  : )

Eller kunde jag rent av få stanna hemma? Nej, fy vad tråkig jag är! Klart att jag måste ställa upp för mina barn! Det är ju ändå roligt att se deras lyckliga ansikten!

Och jag klarar ju av att åka Lisebergsbanan. Åtminstone fem gånger. 

Av Hanna A - 20 september 2008 07:21

Favoritdagen! Trots att jag hade möjlighet att sova hur länge jag ville i morse så vaknar fem i sju. Gick upp på och drack vatten, gick på toa och sen kröp jag ner i sängen igen. Men inte att jag kunde somna om!


Så jag har fått sju timmars sömn i natt, men det är väl vad jag behöver och klarar mig på då.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Vika undan lite tvätt och även tvätta ett par maskiner.

Ikväll blir jag nog själv ett tag för maken skulle leka med svåger. Spela x-box. Skönt för mig!



Av Hanna A - 19 september 2008 21:46

Ett rött vin som innehåller 15,3% alkohol är starkt! Man kan bli berusad och göra pinsamma saker! Och säga saker som man menar men som man inte vill att någon ska få reda på! Saker som man lovat sig själv att aldrig berätta för någon. Saker som kompisar för länge sedan svurit att aldrig prata om.


Jag är pinsamheternas drottning ibland. Men jag är inte tillräckligt påverkad för att bjuda på några här! Vad trodde ni!??


Att jag skulle berätta om den gången jag velade bort mig så in i helvete på en orienteringstävling att jag började bråka med en gubbe och till slut fick åka polisbil till mål... (nej inte pga bråket utan pga att jag var vilse)


Eller den där gången när jag fick en busschaufför till att stanna en fullsatt buss och släppa av mig för att jag höll på att kissa ner mig?


Eller när jag hamnade i slagsmål på en engelsk nattklubb (catfigth där knappar och hårstrån flög all världens väg) och jag blev utslängd och svartlistad för all framtid, men två veckor senare kom in där ändå, i förklädnad - revansch !!!


Eller när jag vikarierade på Handelsbanken och envisades med att svara varje samtal med Välkommen till Handelsakammaren!


Eller när jag vikarierade på FFNS Arkitekter och blandade ihop bokstäverna till rena rappakaljan när jag svarade i telefon - de gillade inte mig där!



Av Hanna A - 19 september 2008 19:27

Livet är allt bra härligt ibland! Det har varit en jättebra dag idag : )


Spinning och sen massage gjorde att jag har känt mig avslappnad och fylld av energi hela dagen, samtidigt som jag varit trött! Pigg och trött på samma gång är en konstig kombination!

Jag tror att det frigjordes en väldans massa skräp och slagg under massagen och det var nog det som gjorde att jag kände mig så.. konstig.


Precis efter massagen var jag helt matt och lealös, kunde knappt prata!

Men såå otroligt underbart härligt! 


Arbetsdagen har flutit på bra! D var tillbaka igen efter sjukdom -efterlängtad! En otroligt härlig person! Som dessutom förgyllde min och A:s dag lite extra - han köpte oss varsin bukett med liljor !!! 


A och jag var ute en sväng på eftermiddagsfikan och shoppade ett par byxor till mig! Två par egentligen men det ena paret satt inte bra så det ska tillbaka till affären igen.


(Men jag behöver fortfarande hjälp med finbyxor, eller kostymbyxor och det har jag blivit lovad hjälp med. Fixar inte det själv!)


Och! Nu sitter jag på min favoritplats igen! Med ett glas rött bredvid mig! Ett nytt favoritvin! Ett amerikanskt vin - Catrin har du testat det tro?Turley Juvenile Zinfandel heter det... P har fått det av en kollega och det är så otroligt fantastiskt gott att jag blir helt salig! 15,3% är det visst, så jag får ta det lite lugnt! Men så gott! Så himla gott! Nästan så att det slår Amarone A-Z. Hm, får nog se till att ha en vinprovning någon kväll och jämföra dessa bägge viner!


"Här är gudagott att vara"  : ) 



Av Hanna A - 19 september 2008 10:19

Spinningen gick jättebra! Jag tog i så svetten fullkomligt sprutade och jag var rejält trött - men så skönt! Och vilken härlig start på dagen.


Klockan nio hade jag bokat in mig på massage, en fd kollega har skolat om sig till massageterapeut (eller håller på för fullt) och behöver lite praktik nu och då passar hon på att massera här på jobbet. Perfekt och helt sagolikt skönt!


Jag måste gå några gånger till för jag har ett par knutar som ska lösas upp. Stackars mig då! *skratt*


Shit vilken härlig fredag det är idag! Och solen skiner ute just nu!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards