Alla inlägg under september 2008

Av Hanna A - 24 september 2008 17:07

Jag känner mig full av energi nu och nu ska här hända grejer!

Först ska jag slänga in lite tvätt i maskinen och sen ska jag ut och springa en sväng! Iof har jag haft huvudvärk nästan hela dagen, men tack vare en Treo är den borta nu. Och tack vare en livs levande vitamininjektion : )  och en brustablett med c-vitamin  har jag nu lite extra energi! Hör och häpna! Och det är bäst att smida medan järnet är varmt, som de säger.


Och för allt i världen - låta bli att sätta mig ner i soffan! 


Ute är det helt underbart väder! Egentligen borde jag ta min kamera och gå ut på upptäcktsfärd istället... Men nej, nu är det träning som gäller! Förhoppningsvis är det inte slut med de fina dagarna på ett tag. Det är otroligt vackert ute nu! Speciellt lönnarna som skiftar i olika färger! 


"Shit vad härligt"  : ) 

Av Hanna A - 24 september 2008 09:14

Tillbaka efter två dagars kurs och jag kan säga att jag saknar det lite grann. Även om jag stundtals tyckte att det var jobbigt att sitta och lyssna så var det rätt behagligt ändå! Vi hade bensträckare och raster lite då och då! Och det de pratade om var intressant.


Jag skulle helt klart kunna leva med att utbilda mig lite mer!

Inte fel med lite miljöombyte heller.


Just nu har mina gruppkompisar en halvdags kurs så jag sitter helt ensam i korridoren, så när som på tre andra stackars själar.


Får väl jobba lite då då?

Av Hanna A - 23 september 2008 20:29

Jag fick ett utbrott på barnen förut. Kombinationen av stor trötthet och tre enorma klädhögar i tre olika rum fick bägaren att fullständigt explodera.



Gapade och skällde och hotade om indragen veckopeng och konfiskerade datorer. Klampade sen sen och satte mig i soffan och tyckte synd om mig själv!

Sen rannsakade jag mig själv och insåg att jag nog bör hjälpa dem mer med sina kläder och så. Förklara för dem att smutstvätt ska läggas i tvättkorgen och att kläder som inte är smutsiga går bra att använda igen. Saker som inte är helt lätt för dem att alltid förstå... Utan att man tjatat ihjäl sig på dem först!  : )


Och då fick jag så dåligt samvete att jag fick gå upp och säga förlåt...

Men de får ändå ta och röja lite i sina rum i morgon! Fast jag ska hjälpa dem...


Skitungar! Så lätta att älska! 

Av Hanna A - 23 september 2008 18:36

Avklarat ytterligare en kursdag och en tenta faktiskt - vad jobbigt det var innan! Jag var nervös! (och många med mig, som tur var)

Jag tror att det gick bra. Det kändes så i alla fall. Eller nej, egentligen inte, det kändes helt åt skogen fel, men nu i efterhand känns det så skönt att jag gjort den och jag hoppas   h o p p a s   att jag har klarat den! Jag blir riktigt besviken om jag inte har gjort det...


Nu blir det tacos. Mums!!!


Senare blir det kanske en joggingtur eller en promenad beroende på vad klockan blir och hur trött jag är när jag har ätit.

 

Av Hanna A - 22 september 2008 21:09

Orkar inte läsa några bloggar idag... Men jag tar igen det vid ett senare tillfälle. Förhoppningsvis i morgon!


Men just nu är jag så trött att jag knappt vet hur man skriver längre...


Hoppas jag är pigg i morgon på kursen iaf!


Nattnatt! 

Av Hanna A - 22 september 2008 20:56

Typiskt att jag skulle ha just den rubriken i ett inlägg där jag klantar mig och råkar trycka enter i stället för tab...
 
 
Det jag skulle skriva var
att jag är rätt grym ändå på att spela guitar hero! Det gick rätt bra faktiskt. Det kan ha varit så att förra gången jag spelade så var det inställt på lite svårare, idag tog vi easy..
 
Mindre kul var att få stryk av sonen. På riktigt, utan att göra mig till för att han skulle bli glad. Fast det behöver jag ju inte berätta för nån...
 

Av Hanna A - 22 september 2008 20:52

Av Hanna A - 22 september 2008 18:33

Som vanligt så missar jag hälften när jag skriver. Jag har inte haft tråkigt idag, men jag har saknat att få skratta och flamsa som jag alltid (nästan) gör på jobbet! Det är lite trist. Men att gå kurs är inte tråkigt och kursen som sådan är både intressant och lärorik.


Men jag vill ju ha lite roligt! Jag vill skratta! Det var nära ett par gånger att jag skrattade åt min kollega, men det var för att hon hävde ur sig ett par obra saker - och skratta hade varit taskigt mot henne! Jag fick bärga mig kan jag säga! 


Nähä nu ska jag spela låssasgitarr. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards