Alla inlägg under september 2008

Av Hanna A - 28 september 2008 19:09

Jag känner inte för att gå till jobbet i morgon... Det är så mycket som är dåligt och känns tungt där nu och det är inte vad jag behöver. P tycker att jag ska söka nytt jobb, han gillar inte att se att jag mår dåligt. Och det gör jag just nu. Men jag vill ändå på något sätt tro att det kan bli bra! Eller rättare sagt, jag vet att det kan bli bra. Det skulle kunna vara hur bra som helst om det inte vore för två stycken sk "onda ting".  


Det är nästan så att jag hoppas att jag ska vakna med förkylning i morgon. Känner lite kli i halsen och hostar lite så helt omöjligt är det inte! 


Eller nej. Jag hoppas att jag ska vakna i morgon bitti och känna mig stark! För på ett sätt känner jag att jag har en kämparglöd (ursäkta mitt töntiga ordval) i mig och här ska kämpas! (Fast så har jag känt förut och det slutar bara med att jag stångar huvudet blodigt.. och rasar ihop utmattad i en hög ...) För det kan bli bra! Det är bara det att vissa saker måste bort och det vet cheferna men de gör inget... Och det, i sig, är rätt så frustrerande och tröttande...


Nu ska jag lägga barnen och sen ska jag plocka i ordning inför i morgon. Och skälla på sonen som spelar x-box - trots att han fått förbud. *grrr* 


Söndagsångest när den är som värst.  


NU!

Av Hanna A - 28 september 2008 13:56

Av Hanna A - 28 september 2008 13:55

Vad f*n gör jag för fel???



Av Hanna A - 28 september 2008 13:54
height="344">

Av Hanna A - 28 september 2008 13:54

Av Hanna A - 28 september 2008 11:37

Jag är ensam hemma! Mina barn är ute och säljer gosedjur och min man står utanför och målar huset! Och jag sitter här, i min schäslong! Med en kopp starkt kaffe bredvid mig, datorn i knät, ett fat med äckligt söt choklad som jag inte kan låta bli (ska aldrig vinna stjärnvinsten igen).


Hur skönt har jag det inte! Det är sååå skönt att få sitta här och bara vara! Tänka mina egna tankar i lugn och ro... * n j u t e r * Och hur fula kläder har jag inte på mig! Jag var inne hos min syster för en stund sen, när deras gäster kom och hon tyckte att jag skulle försvinna ut bakvägen så att ingen såg mig...


Mitt urusla humör och min depp börjar sakta men säkert försvinna... Det är liksom ingen idé att bli deppig hemma. Oftast berättar inte jag för min man att jag är ledsen och känner mig låg för han blir så orolig för mig då och sover dåligt och blir nästan deppig själv! Så helt plötsligt är det nästan så att det blir jag som får stötta honom i stället för tvärt om. Det är ju så dumt... Jag vill ju att det ska vara synd om mig och bara mig!  : )


Så av omtanke för honom måste jag vara stark och glad. Jämt. 


Med reservation för eventuella förändringar. Måndagsångesten har ju inte satt in ännu - kommer väl i kväll. När det börjar dra ihop sig till ny arbetsdag. Aj, det högg till i maggropen redan vid tanken... *fort tänka positiva tankar*


Och barnen ja, jo de skulle ut och sälja sina gosedjur. A, min ena lilla skitunge på sju år älskar gosedjur mer än något annat och hon har så många redan och i morse visade hon mig ett nytt på internet som hon hittat och bara måste ha tydligen. Och då sa jag att du har redan för många gosedjur så nu blir det inga fler. "Men om jag säljer några då?" frågade hon. Och det slutade med att de skulle ut alla tre och sälja. Jag har sagt att de får lägga ut sakerna på en filt och sälja men de får inte gå runt och knacka dörr... Och så får de sälja för en krona styck. 


Min svåger tyckte det här var så roligt. Folk som känner till vår familj kommer undra om vi kanske inte längre har råd med vårt nya hus...

: )

*hämta påtår* 

Av Hanna A - 28 september 2008 09:02

*gäääsp*

Vi var hemma strax innan ett i natt och eftersom festen var rätt så nära kunde vi promenera hem!

Det var trevligt igår! Rätt så ordentligt och städat förutom en kvinna på ca 50 år som fått i sig lite för mycket alkohol. Snarare sett till att ha fått för mycket. Henne höll jag på att skratta ihjäl mig åt flera gånger samtidigt som det var ganska tragiskt att se henne... Hon var nog inte långt ifrån att börja gråta, när vi gick. Som vilken (nästan) fjortis som helst som fått i sig för mycket och som då kommer på att det finns en massa saker att gråta över. Förmodligen en rätt så olycklig eller osäker människa.


Hon som hade festen blir 50 om en vecka lite drygt och hon är en festlig person! Jag hade aldrig gissat att hon snart blir 50, hon är så... ung liksom! : )  Nu menar jag inte att folk som är 50 är gamla! Men hon är så.. ja, nästan lite barnslig i sitt sätt! Fast hon kan vara väldigt mogen också! 


Det var inga skandaler. Kanske blev det några efter att vi gått hem? Festen var långt ifrån över! Men jag kände att dansa med gubbar som ska hålla i en, till inte så jättebra musik..? Nej tack. Och eftersom min man helst inte dansar alls, (men bara om det kommer en ung tjej och bjuder upp, då dansar han gärna!)


En sak som P tyckte var kul var när vi precis kommit och en del gick runt och hälsade så var det många som hade samma namn som jag, och vid ett tillfälle hade en man sagt, efter att ha hälsat på mig att det var ett vanligt namn vid den tiden... sen hade han avbrutit sig - förmodligen för att jag såg någo yngre ut än de flesta andra ...

Det här hörde jag inte själv, som tur var, för hade jag gjort det hade min kväll varit förstörd! Att någon tog mig för att se ut att vara 45-50 sådär. Det hade jag inte gillat!


Sen såg jag världens sötaste lilla vovve också! En ovanligt liten Yorkshire terrier! Så himla söt! Tur att inte M var där, hon hade tjatat ihjäl sig! Hon hade tjatat ihjäl både P och mig! Det var faktiskt så jag blev sugen på att ha en liten sån sötnos! 

Skit (eller tur?) att vi har allergiker i släkten...


Av Hanna A - 27 september 2008 16:59

Nu ska jag vara på fest om två timmar och det slog mig precis att mina svarta, högklackade, jättesköna skor... de vet inte jag var de är! Om jag ska vara ärlig så har jag nog inte den blekaste aning om var de kan vara. Har faktiskt inte sett dem sen innan vi flyttade. F****N!!!! 


Jag som sett framför mig hur jag ska komma inglidande (fel ord, men jag hinner inte fundera ut vilket ord jag egentligen skulle använt) i min nya klänning och mina högklackade skor!!!!

Och när jag ändå håller på att tänka på skor så minns jag att mina svarta pumps står på jobbet! Hurra! Jippie! Bra jobbat Agneta! * i r o n i * 


*tänk tänk tänk* alternativa lösningar. Jag har ett par svarta remsandaletter (heter det så?) också högklackade men inte lika bekväma och framför allt, det är öppen tå och hur snyggt - HUR SNYGGT är det med öppen tå när man har strumpbyxor!!??  Och köra utan strumpbyxor och svarta leggings??? Då har ni inte sett mina ben och mina fötter! A whiter shade of pale!


Och att jag är väldigt ljus kan man ju fixa någotsånär i ansiktet, finns ju bra färgade krämer, puder och rouge - men resten! Vita ben är inte snyggt! Mina vita ben är inte snygga. Åh varför föddes jag inte gyllenbrun och snygg? Fräsch liksom? Nejdå, jag föddes med gråa hårstrån och början till fina linjer i ansiktet (även kallat RYNKOR) Bah!


Tack gode gud att jag är gift! Får min man betalt av mina föräldrar för att vara gift med mig? Åh nej, jag har ingått ett arrangerat bröllop utan att veta om det! Vilket svek! Jag ska skälla på mina föräldrar nästa lördag när vi ska dit på kräftskiva!  ... nej... inte fler sammankomster nu ... Jag vill bara vara själv, ensam och ful utan att någon ska se mig, och utan att jag ska behöva spela artig, trevlig och intresserad. Jag vill inte ha ett socialt liv. Skulle vilja vara helt ensam och övergiven i två veckor. Sen skulle jag vilja bli normal igen! Men ett par veckor att bara få vara jag... inga snygga kläder, inget smink, inga smycken, ingen bh, inga måsten, ingen matlagning, inget jobb, ingen tvätt, inga räkningar (fan nu blev jag påmind...)


Nej men ge mig nu!!! Gaska upp mig för fasen! 

Nu ska jag gå och sätta på lite bra musik! Och spela hög musik och sen ska jag duscha och fräscha till mig!!!! Nu jävlar ska jag bli snygg! Om jag så ska behöva dricka ett par glas vin först! 


Jag slår vad om att jag kan hitta skorna också om jag spelar bra musik - nu jäklar ska jag komma i partystämning!!!

Sean Paul, 50 cent - come on!!! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards