Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Svacka...

Av Hanna A - 25 september 2008 21:13

Jag har ramlat ner i en svacka nu... Vet inte hur många gånger tårarna har runnit på mig ikväll.
Jag var elak mot barnen förut och nu sitter jag och tycker synd om mig själv. Kanske skäms jag lite också... eller nej, jag skäms över att jag inte skäms för att jag var dum...

Jag hotade med att "mamma kanske flyttar om ni inte blir snälla" *såå elakt och så inte sant* men det kändes så skönt att få säga så just då.


Jag känner mig sliten... så in i märgen trött och sliten... Jag vet att det kommer gå över, jag har mått så här många gånger förut och jag vet att det blir så med jämna mellanrum... Lik förbannat är det jobbigt och tråkigt när det blir så. Och extra tråkigt blir det när det går ut över människor i min närhet. Men jag kan inte hjälpa det... Jag orkar inte vara glad och pigg... Och jag måste vända det här innan det går för långt. För då blir det verkligen jobbigt.


Var kommer jag in i mitt liv?

 
 
snowflake

snowflake

25 september 2008 21:39

Men nej vad jobbigt att du känner så:(

Vila vila och ta det lugnt. Inget är så viktigt att det inte kan göras en annan dag...

Kram!

http://snowflake.bloggagratis.se

 
Mofs...

Mofs...

25 september 2008 21:43

*kramar om*
Man kan inte alltid vara på topp och inte heller världens starkaste i alla lägen. Du är stark som visar dig svag och dessutom skriver det här ska du veta. Alltför många håller sådant inom sig -det gör ingen gladare.
*skickar lite glädje i cyberrymden*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cah

25 september 2008 22:23

Skönt att inte bara jag mår skit just nu;-). Jag hoppas att Du snart kommer upp tillbaka, lika mycket som jag hoppas det om mig själv. Längtar hem till mitt "vanliga liv" även om allt brukar vara riktigt bra här. Man får svackor överallt men de kommer att gå över.
Stor BamseKram från mig!!

 
Mikan

Mikan

25 september 2008 23:24

Jag tror och hoppas inte att det är en svacka utan något högst tillfälligt, att du är extra trött nu ikväll. För det var inte många dagar sen du fullkomligt sprudlade av energi och glädje så man riktigt kände det genom dataskärmen :) Hur som helst så är det högst normalt att känna och slinka ur sig saker man inte menar. Så blir det för mig också när jag är tillräckligt slut och trött.
Försök unna dig lite mer egentid. Man har rätt till det. Man behöver det för att orka. När jag låg på yttersta gränsen till utbrändhet så fick jag rådet att avsätta en timma per dag som bara var min och då jag bara skulle vara själv. Min timma. Då är det bra om maken också kan ställa upp och kanske dra iväg med kidsen så att du verkligen får lugn och ro. Det som gynnar en gynnar alla.
Kram och sköt om dig min vän

http://www.mikas.bloggagratis.se

 
Scrollan

Scrollan

26 september 2008 08:51

Oj, inte roligt....hoppas din fredag blir bättre då! Man har sina svackor ibland, jag håller på att sakta men säkert ta mig ur en som varat länge. Men det GÅR, även om det är väldigt jobbigt. Jag skickar en STOOOR Pringleskram till dig!!;-))

Kram Scrollan

http://www.scrollan.bloggagratis.se

 
M.

M.

26 september 2008 15:29

Har oxå såna dagar. Har oxå hotat med att dra. Har oxå gråtit för att jag är så jävla elak.

Det är tillåtet med känslor. Man får ha dom och barnen vet att dom oxå får känna, leva ut skiten, få förlåtelse och gå vidare. Det är inte farligt. Det finns barn och vuxna som inte visar känslor. Det tror jag är direkt hälsofarligt! Det kan vara rena jävla bomben. Nån sån är du inte. Du är människa med allt vad det innebär. Barnen VET att du älskar dom och att det inte är deras fel och dom VET att du inte flyttar! Om du är osäker, säg det bara till dom så vet dom.

Boka in andhämtning och kraftsamling i almanackan! Boka in en dag när du rår om dig själv.

Stor, stor styrkekram!

http://maskot.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna A - 22 april 2014 19:34

Bloggportal alltså. Men jag vet inte. Been here, done this.    Av alla jag testat (Blogspot, Wordpress och Blogg) är det Blogspot jag gillar bäst. WP känns dock proffsigast. Men var svår att mobilblogga bilder från - det blev gigantiska bilder. G...

Av Hanna A - 20 september 2011 20:52

Testelitest!   Det var inte igår jag bloggade här, direkt. Och det har hänt saker sen dess. Ändå kan jag inte motstå att göra ett inlägg. Bara för att se hur det känns.   Idag hittade jag en kommentar också, skriven i oktober 2010. Så det är ...

Av Hanna A - 13 september 2010 19:47

Till alla er som envisas med att lägga in reklam-kommentarer! Tävlingar hit och dit och länkar till både bu och bä. Hallåå-åå! JAG SKRIVER INTE LÄNGRE I DEN HÄR BLOGGEN!   Jag förstår att man vill göra reklam för sig (även om jag aldrig publicera...

Av Hanna A - 22 april 2009 06:33

  Från och med nu är det Blogspot som gäller. Välkomna dit!   http://stortosmatt.blogspot.com   ...

Av Hanna A - 21 april 2009 19:19

  Det känns konstigt just nu. Som om jag befinner mig i ingenmansland...   Mellan två bloggar. Ingen ordning på något. Håller på att lägga över mina länkar lite smått, skriver ett litet inlägg ibland.. Men mest gör jag ingenting. Och jag tror att ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards