Alla inlägg under augusti 2008

Av Hanna A - 21 augusti 2008 21:57

Inlägget tidigare blev ju riktigt! Men inlägget dessförinnan blev det inte. Alltså måste det vara något jag gör olika från gång till gång? Hm... hm...


Nu testar jag igen - sista gången, jag lovar! 


Men det här är ett riktigt vardagsmysterium och jag har svårt att acceptera vardagsmysterier... såsom att sockar försvinner i tvättmaskinen. Man lägger in två sockar (ett par alltså) men ut kommer bara den ena! Iaf vet jag att jag lagt bägge sockarna i tvättkorgen. Åtminstone tror jag det. Jo helt klart. Två läggs i tvätten men bara en hängs upp på tork. Varför? Vart tar de vägen?


När jag kommer ihåg det brukar jag stoppa ner sockar i en tvättpåse som jag sen stänger ordentligt, och då har jag hela par efteråt!


Nä nu får det vara slutbabblat på mig. Men jag vill inte gå och lägga mig! För när jag vaknar i morgon bitti ska jag till  TANDLÄKAREN !! Hemska hemska dyra tanke.


Av Hanna A - 21 augusti 2008 21:50

*fuula ord*


Jag har problem med min dator - och det här har jag tjatat om förut men det är jag i ett nötskal: måste älta saker in absurdum! - den buntar ihop alla mina meningar trots att jag trycker enter mellan styckena.


Ochjagblirheltjävlaskogstokigsnart!!!!!


Men jag har en teori, att den gör det när jag kör utan ström.


Ett helt onödigt inlägg det här, men jag testar nu och ser hur det blir när jag sparar inlägget, om allt kommer att stå i ett enda stycke eller ej.


Nu har jag extra radmatning (heter det så när man skriver på datorn?) mellan varje mening.


Jag blir så trött på det här så jag blir tokig snart :-)  - jag har verkligen inga verkliga bekymmer det märks va?! *fniss* 

Av Hanna A - 21 augusti 2008 21:29


Jag gick ut en sväng för att powerwalka förut. Kände att jag höll på att bli tokig hemma och istället för att bli en häxa mot resten av familjen så tog jag på mig träningskläder och satte musik i öronen (hip hop & RnB funkar kanon!)och gav mig iväg. 


Det blev powerwalk varvat med lite löpning. Tyvärr känner jag av något i mitt ena knä. Fattar inte vad och varför men jag sprang lite grann bara och nu har jag stretchat en del. Hoppas att det bara är något tillfälligt. Får ge mig ut i helgen igen och känna, jag var rätt stel och otränad idag, men jag tror det har med magen att göra också, den har varit kass hela denna veckan och när min mage är ur balans så blir hela jag det... 


Får se till att jag kommer ut mer på mina promenader, ett tag var jag jätteduktig, gick nästan varje dag i veckan och så försvann celluliterna också, men så fort jag lägger av så kommer de så uschlingarna. 


Det var något annat jag hade tänkt skriva om också... Hm.. hm... tänker tänker tänker...  Jag har minsann en massa bra idéer och uppslag. De kommer till mig när jag sitter på bussen, är ute och går eller när jag sitter på jobbet! Och då är det ju lite svårt att skriva ner dem! På jobbet har jag visserligen datorn framför mig, men jag kan inte med att skriva på arbetstid. Brukar passa på på morgonen eller på lunchen när jag "reggat ut" (en slags stämpelklocka som vi har i datorn) eller om jag har kafferast, då kan jag tycka att det är ok att skriva ett litet inlägg, men inte om det går ut över mitt arbete. (och nej, detta skriver jag inte bara för att Catrin läser min blogg!!! ;-))  


Nähä, nu ska jag nog hoppa in i duschen. Men jag tittar nog till bloggen en gång till innan sängen får ta hand om mig. 


Det är så kul att få kommentarer - jag blir så glad varje gång jag loggar in och ser att folk har skrivit något! 

Av Hanna A - 21 augusti 2008 19:01

Jag kom på för en stund sen att jag inte druckit kaffe sen i morse! Jag brukar alltid ta en kopp kaffe en halvtimme efter lunchen men idag glömde jag bort det! Bara för att jag tog lunch senare än vad jag brukar...


Så jag satte på en kopp och vad gott det är! Men så himla mycket piggare blir jag nog inte, behöver nog komma ut och få lite luft.


Sitter och funderar på om jag ska åka ner och handla eller gå ut och gå en sväng. Frågan är om jag klarar att samla ihop tillräckligt med energi för att klara av att handla.


Det kommer bli som alla andra gånger när jag är där... om jag öht har med mig inköpslistan så är det inte säkert att jag köper allt som står på den. Vissa saker hoppar jag medvetet över, för det är så tråkigt eller ligger helt fel i affären. Usch vad jag är kass och hopplös på att handla! Det är så tråkigt. Till och med matlagning är roligare, fast det är så sällan jag har tillräckligt med råvaror hemma att laga något av. Maken är bättre på att hitta saker som går att passa ihop till en maträtt...

Av Hanna A - 21 augusti 2008 16:45


Så skönt att komma hem! Så himla skönt!Barnen verkar ta god tid på sig hem idag...  


Åkte buss hem med min syster idag som varit i stan och shoppat och när vi kommer till centrum är bussen ganska tidig och vi kommer på den käcka idén att vi ska gå av och gå till kiosken och köpa godis och sen gå upp för alla backarna! Hon har dessutom en dubbelvagn med två barn i! 


Men godis är gott och frisk luft är skönt! Men ack vad varmt det blev efter en stund! Men hem kom vi allihopa! 


Jag skrev ju ett hastigt inlägg i eftermiddags, precis när jag skulle gå iväg och fika och min beskrivning av vad vi tittat på på lunchen känns inte helt bra! 


Vi träffades utanför min mans jobb och precis brevid hans port finns en liten inredningsbutik (Casa Linné) med helt underbara inredningssaker! Och där hittar jag ett skåp som jag vill ha!!! Men jag vet inte om det passar in i vårt övriga möblemang? 


Jag får se om jag orkar sen, så kanske jag tar en bild på hur det ser ut idag och lägger ut här... fast vad hjälper det, jag har ju ingen bild på skåpet som jag såg...  


Vi tittade på matta också! En ljus, tjock matta som är jättefin tycker jag. Ska kolla om det inte finns en länk som jag kan lägga ut... Nu kom mina hulliganer hem + en kompis så fyra barn ska utfordras nu. Helst för en stund sen *s* 

Av Hanna A - 21 augusti 2008 13:58


Har fikarast nu, men vill bara snabbt skriva att vi varit och tittat på matta, och ett skåp! Jättefina saker! Vi ska få låna hem mattan och se hur det blir med den hemma!


Skåpet är ett vitt skåp skåp med glasluckor.


Får skriva mer när jag kommer hem  nu ska jag fika!


Och lunchen var himla god!

Av Hanna A - 21 augusti 2008 06:13


Usch vad det var jobbigt att vakna i dag. Det gjorde nästan ont att gå upp ur goa sängen - åh vad hela kroppen ville gå och lägga sig och sova igen. Men det går inte.


Idag ska maken och jag ta en lunch tillsammans och sen ska vi gå och titta på mattor!

  

Men innan dess är det skynda sig till bussen (någon av dem, idag ska jag inte springa hela vägen till busshållplatsen), åka till jobbet, gärna hinna njuta en kopp kaffe samtidigt som jag pratar med några trevliga kollegor (det finns några inte fullt så trevliga också, och dem vill man helst slippa tidigt på morgonen) och sen jobba i flera timmar! Jag ska inte ha lunch förrän kl 12.30 idag heller, hur det ska gå, jag är van att äta 11.30


Men jag tar pannkakor med mig som blev över igår och dem kan jag ta vid tiofikat.  

Av Hanna A - 20 augusti 2008 22:11

Jag har inte hängt med särskilt väl i FRA-diskussionerna och vet inte om alla samtal redan avlyssnas eller ej ...   Jag känner att jag bryr mig inte, vill de avlyssna mina samtal och mina mail och allt vad det är så varsågoda! 


Men hur som helst, vi satt på jobbet idag och skojade lite om att vi skulle testa att säga terrorist och bombdåd lite då och då i varje samtal som vi har på jobbet och det blir ju en hel del och se om något hände *skratt*


Kunderna skulle nog lägga på och sluta ringa oss.... :-)


Och nu undrar jag ju vad som händer eftersom jag skrev *två speciella ord*

hihihi



Nähä, dags för lilla jag att gå och sova, för jag verkar aningens trött  *tar med mig själv till sängen* 


Godnatt & sov gott! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards