Alla inlägg under augusti 2008

Av Hanna A - 26 augusti 2008 21:40

När jag skrev att jag körde i fel riktning i rondellen så var det så att jag skulle svänga vänster där! Jag körde inte ifatt den långsamma bilen... Han höll ju höger i rondellen och skulle rakt fram medan jag svängde vänster. Men för att spara tid, så körde jag fel...


Jag vill också tillägga att detta är en rondell där man lång tid innan har väldigt god sikt så det var ingen chanstagning från min sida, jag hade full koll på vägarna lång stund innan det var dags att köra in i rondellen. Och så långsamt som det gick så hade det varit omöjligt att inte upptäcka en bil äns om jag blundat. Jomen nästan! :-)


Ville bara klargöra att jag brukar köra trafiksäkert i vanliga fall! 

Av Hanna A - 26 augusti 2008 21:20

Jag flummade omkring hemma i morse och fick inte ordning på mina rutiner alls. Så när det var dags att åka blev det riktigt stressigt. Jag hade bestämt mig för att ta bilen ner till centrum och parkera på långtidsparkeringen i stället för att ta bussen uppe hos mig, jag tjänar drygt tio minuter på att åka ner till centrum. Men idag blev det ont om tid och jag fick brassa på för att hinna, då hamnar jag bakom en långsam Vattenfalls-bil (damn you), jag slår vad om att han fattade att jag skulle med bussen för så långsamt kör ingen på den vägen, och inte i mitten av vägbanan heller. Jag blev så arg! Så i den lilla rondellen vid macken gjorde jag något som man inte får. Jag tog vänstersväng. Japp. jag körde motsols, nej medsols blir det ju! Mot trafiken. Men det var ju såklart ingen trafik där då, bara den gula långsamma bilen som körde högersväng men jag var tvungen att ta vänstersväng för att hinna!


Parkerar bilen, drar handbromsen, sliter åt mig handväskan och min kasse och slänger mig ur bilen, låser den och rusar - fullkomligt slutspurtar mot bussen! Den är på väg att svänga och jag hinner precis upp den och får bankat på rutan! Kunde knappt prata när han släppte ombord mig men jag flämtar fram Ursäkta mig och tack så mycket!


Sätter mig på närmsta lediga säte, efter att kvinnan motvilligt flyttat sin handväska från sätet där jag vill sitta... Pust... Och vad svettig jag blev! Jobbigt.


Sitter och slappnar av på bussen i ca tjugo minuter sen är jag framme i stan där jag går till H&M för att köpa byxor till A. Väl där kommer jag på att jag kan höra om P vill ha bilen hem i em. Ringer honom och då har han sex minuter på sig innan hans möte börjar. Jag får alltså skynda mig till hans jobb som iof är ganska nära butiken där jag befinner mig. Men skynda skynda! Jag har knappt slutat svettas sen min språngmarsch till bussen! 


När jag träffat honom och lämnat bilnyckeln har jag inte längre någon lust att köpa byxor utan jag går till jobbet. Börjar bli lätt kissnödig också... Och kaffesugen.


Väl på jobbet kommer irritationen smygande... Vi har ju en energitjuv av stora mått där och jag orkar bara inte med personen just nu. Men det går bra, hon gillar inte mig något vidare heller så vi hejar bara på varandra. Pratar gör vi bara om eller när hon kommer in till mig och vill prata, när hon antingen glömmer bort att vi inte gillar varann eller när hon helt enkelt är för pratsugen för att undvika mig. Jag föredrar när hon undviker mig, det är lugnast så. Jag gör nämligen allt för att undvika henne...


På em ringer maken och undrar hur jag tänkte när jag lämnar min nyckelknippa i passagerarsätet fullt synlig på en pendelparkering? Eh... ja det kan man undra. Det är en väldigt bra fråga. Och vad svarar man på den. Oj.. typ.


Oups I did it again. Skulle man också kunna svara.


Jag blir så trött på mig själv, för femtielfte gången. När, jag säger när ska jag skärpa till mig och få ordning på mig själv och mina saker?!


Åh... åh... stön!


Nä, idag  är det tidigt i säng som gäller! Skulle behöva sova i en så där hundra år... eller iaf ett par veckor... 

Av Hanna A - 26 augusti 2008 07:15

Tisdag morgon. Jag jobbar kväll idag vilket betyder lite sovmorgon, ett par timmar hemma för mig själv (vilket är jätteskönt!), men sen betyder det också komma hem sent, komma i säng och somna sent och vara dödstrött i morgon bitti.


Jag är negativ just nu ja... Jag känner inte alls för att ha det så här som jag har det, måste komma på vad jag vill bli när jag blir stor *jobba lite och tjäna mycket*  : ) 


Hoppas att vi alla får en bra dag idag! 

Av Hanna A - 25 augusti 2008 22:15

Jag hann precis till scouterna och lämnat väskan till kompisen. M hade hunnit gå och hade tagit en annan väg än den jag cyklade, varför jag inte mött henne på vägen.


Hon hade fått korv på scouterna så hon var inte hungrig. Det var bara att byta till pyjamas och borsta tänderna när vi kom hem! Barnen somnade ganska snabbt ikväll. Sämst var nog A som låg och vred på sig och sa att hon inte kunde somna, trots att hon såg helt dödstrött ut. Jag la mig brevid henne i sängen en stund och strax efter det somnade hon.


Nu har jag ätit lite rostat bröd. Med smör och lite flingsalt på. Vi skulle ätit bakad potatis idag men klockan blev så mycket innan P kom hem så vi tar det i morgon.


Nu sitter jag och skriver helt ointressanta blajj-saker bara och det har nog med att göra att jag inte vill gå och lägga mig, för när jag vaknar nästa gång är det ännu en dag på mitt vuxendagis. 

Av Hanna A - 25 augusti 2008 19:43

Min son klagar på halsont och huvudvärk, och han känns varm... Skit också! Jag har inte tid att vara borta från jobbet just nu, det är hur mycket som helst att göra där!


Får försöka få honom i säng snabbt! Sen ska jag gå och möta M vid scouterna och lämna hennes kompis skolväska som jag hittade i hallen när de hade sprungit iväg.


Nu ska jag natta mina småtroll och sen springa iväg!


Kommer nog tillbaka hit senare : ) 

Av Hanna A - 25 augusti 2008 17:08

Det gick väl ungefär som förväntat, både bra och dåligt. Men inga obehagliga överraskningar eller utspel och inga upprörda känslor!


Chefen (eller team-ledare som han egentligen är) lät meddela att det blir två personer från min grupp som ska få gå utbildningen istället för en som var tanken först. Den ena personen är jag, och den andra är en tjej som jobbat längre än jag och som är urjobbig på många sätt. Hon har förmodligen tjatat ihjäl stackars chefen... Hon anser att hon är bättre än alla andra och hade det inte varit för henne hade företaget inte gått så bra som det gör. Och vad säger man? Sanningen: Att hon är rätt kass faktiskt? Nej, man gör inte det, utan man ler överseende och suckar inombords. Alla andra på företaget, så gott som, är jättetrötta på henne och hennes stora bekräftelsebehov. 


Jag har blandade känslor inför den här hösten. Visst är jag glad att jag får gå den! Fast samtidigt grumlas glädjen över att Hon ska gå också... Hon får gärna gå den men helst inte tillsammans med mig - jag hade velat gå med min rumskompis! Vi hade haft stor nytta och glädje av varandra.


Återstår att se vem den femte personen blir! Det kan bli hur bra som helst tror jag! 

Av Hanna A - 25 augusti 2008 10:03

Passar på att skriva några rader när jag har rast. Vi har ännu inte haft mötet eftersom en person inte kom in på morgonen, som hon sa att hon skulle göra. Hm... hm... Irriterande - behöva vänta!!! Gillar inte det.


Så någon gång vid tvåtiden i eftermiddag blir det väl möte istället då.


Nu får jag nog gå och ta en macka, annars dippar blodsockret lite för mycket och då blir jag grinig!  : )


Av Hanna A - 25 augusti 2008 05:44

Måndag morgon. Inte särskilt god morgon. Jag är trött och om inte många veckor till är det mörkt så här dags. Lite jobbigt...

Jag skulle vilja ha ett jobb där jag börjar nio och slutar halv fyra. För att gå upp före halv sju passar inte min kropp och själ något vidare...


Men, idag är en av mina två rumskompisar tillbaka. Jippie! Och så har vi vårat möte då... Tur att det är på morgonen så att vi slipper gå och undra hela dagen.


Vädret ser ut att vara bra, åtminstone än så länge!


Ha en skön dag! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards