Alla inlägg under juli 2008

Av Hanna A - 25 juli 2008 08:05

Idag är det fredag, solen skiner från en klarblå himmel, det är redan varmt inne... Det är också sista vardagen på min semester, sen är det bara lördag och söndag och så börjar jag jobba på måndag. Usch. På ett sätt känns det bra, men jag hade gärna varit ledig. Maken och barnen är lediga tre veckor till. Jag jobbar två veckor nu och har sen min fjärde vecka och då ska vi till Öland och det ska bli härligt!


Idag är det målning som gäller. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills vi är klara med det! Jag ska för övrigt till jobbet på måndag och vila upp mig från all målning  tihi! 

Av Hanna A - 24 juli 2008 22:49

Maken ska inte in till stan som var planerat först. Så jag får fixa ny ram på måndag. Sen kom jag på häromkvällen att jag glömde skriva ut den viktigaste bilden av alla! Den som jag hela tiden sett framför mig ska hänga på väggen under runda fönstret! Hur i hela friden kunde vi missa den???!!! 


Nu har maken fått stränga order *fniss* att skriva ut minst ett ex av den på måndag när han ska in till jobbet en sväng.


Och jag ska in till mitt jobb, men tyvärr inte bara en sväng ...  buuhuuääää!!!!! 

Av Hanna A - 24 juli 2008 22:42

Nu sitter maken och mitt emot varandra vid köksbordet. Han sitter med sin bärbara dator framför sig och jag sitter med min... Det är nästan så att vi kan ha chatten igång och prata via msn :-)


Fast det är ju ett sätt att koppla av ... Lika socialt som att sitta med näsan i varsin del av tidningen.


Nä, nu får jag gå och värma resten av pizzan - herregud, blir jag aldrig mätt?!! 

Av Hanna A - 24 juli 2008 22:26

Jag sitter och mumsar i mig resten av A:s capricciosa (hon åt knappt en tredjedel - bra för mig!) det är så gott och jag var så hungrig!


Det tar på krafterna att hålla igång hela dagarna och jag är inte direkt van vid det. Men det känns himla bra att göra något! Och den väggen som nu är helt klar blev så bra! Jättebra! Vi har fått beröm för färgen flera gånger, vilket är himla roligt, vi får en bekräftelse på att vi valt rätt! (Att vi har bra smak, ha ha) 

Av Hanna A - 24 juli 2008 21:54

Det gick hur bra som helst att montera ner ställningen, flytta den och bygga upp den runt knuten! Jag måste ha blivit starkare på dessa dagar eller så har jag blivit mindre feg...  :-)


Hur som helst känns det väldigt bra nu. Jag hade en svacka mitt på dagen, när jag knappt orkade lyfta en pensel... Jag var slut både fysiskt och mentalt. Men så på sena em vaknade jag till liv igen och målade nästan hela södra vardagsrumsväggen! Svisch svisch! Maken är rätt imponerad av mig - och det är jag med! *s*

Av Hanna A - 24 juli 2008 17:30

Nu är vi snart klara med målandet på värsta väggen av alla! Jag är så trött på att måla nu så jag ser nästan fram emot att montera ner den *fula ord* byggställningen och flytta delarna och bygga upp den på nytt! Jättekul semester jag har. Inte.


Nu är maken och hämtar äldsta dottern som varit borta i två dagar och en natt. Jag ska sätta på kaffe för det är maken och jag värda nu efter timmar av målning. Och jag säger bara *fuuula ord*.... vad jag hatar att måla hus. ALDRIG MER!!!

Av Hanna A - 24 juli 2008 17:20

Det är verkligen jättevarmt, men ändå skönt att äntligen ha SOMMAR!


Jag har uppdaterat med lite bilder, så den som vill veta hur det går med målandet får kika här:


http://agneta72.bloggagratis.se/
Av Hanna A - 24 juli 2008 13:28

Tur att man har barn ibland! Då blir man tvungen att springa in och serva dem med både det ena och det andra (om det inte handlar om att springa in och medla i ett bråk) men vad som helst, bara jag får lämna mitt jättevarma hörn där jag står och målar, det är helt vidrigt när det inte fläktar och tom i skuggan är det nästan olidligt varmt när inte vinden kommer åt.


pust och stön alltså - jag är nog ingen sommarmänniska... Även om svenska sommaren är underbar! (bara det inte blir för varmt, då blir det jobbigt...) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards