Alla inlägg under juli 2008

Av Hanna A - 30 juli 2008 07:56

Lite för mycket vin och lite för lite sömn är inget bra.


Jag vaknade halv sex i morse, av mig själv! Och kunde inte somna om, trots att jag var jättetrött...  Lika bra att gå upp. Lite lätt huvudvärk har jag och är trött trött trött och väääldigt seg. Och värre blir det nog i eftermiddag!

Det blev fem timmars sömn, lite drygt och jag som är van att sova åtta timmar (jag kräver 7,5 för att fungera när jag jobbar)


Syndenstraffarsigsjälv!


Men jag kan stå ut med det, vinet var jättegott och vi hade en trevlig kväll!


Nu ska jag jobba, det är mindre trevligt....

Av Hanna A - 29 juli 2008 23:39

Jag ska ju upp tidigt och jobba i morgon, och här sitter jag som om jag vore ledig och hade sovmorgon i morgon.


Men det har jag inte. Det är onsdag och jag börja klockan åtta. (Men jag kan flexa om jag vill)


Vill jag gå upp tidigt i morgon?

Vill jag jobba i morgon?


N E J. 

Av Hanna A - 29 juli 2008 21:23

Vinet var verkligen jättegott! Amarone Alpha Zeta, det ska jag köpa hem fler flaskor av. Himla himla gott! Och det passade utmärkt till tacos och det funkar säkert till pizza, kyckling och fläskfié också! 


En ny favorit tror jag bestämt! 

Av Hanna A - 29 juli 2008 18:29

Åh vad gott det ska bli. Jag älskar tacos! Och det ska vara de mjuka bröden, som jag aldrig lär mig namnet på, och inga torra skal. Och så måste, bara måste det vara min egen guacamole som jag gör av avokado såklart, turkisk yoghurt och en liten klick het tacosås. Gôrgôtt!!!


Till det blir det Amarone Alpha Zeta. Ett ganska dyrt vin, tycker jag, men jag vill väldigt gärna prova det för det ska vara gott säger de som vet! Om det passar till tacos vet jag inte, men i värsta fall får jag dricka upp resten efter maten. Det är inga problem! Det är ju inte särskilt kryddstarkt heller. 


Måtte maken komma hem från affären snart, jag är så hungrig! Fast han strosar väl runt där bland hyllorna och njuter av att slippa barnen en stund. Han har haft dem med sig i stan hela dagen! På sitt jobb, på McDonalds, bio och slutligen någon affär i Nordstan där Marcus Allbäck satt och signerade något... kan det ha varit tröjor..? Han var rätt trött på dem när vi åkte hem... 

Av Hanna A - 29 juli 2008 17:25

Hoppas hoppas att det kommer lite närmre! 


Jag har köpt fler spännramar (tror jag att det heter) idag + att jag tog med dem hem som jag glömde på jobbet igår. P har skrivit ut mitt motiv med stenar så nu hoppas jag att jag fått med mig rätt längd på ramarna.


Nu till den stora och svåra frågan, vad ska vi ha till middag idag? Jag som avskyr att både handla och laga mat tycker inte om den frågan... Som tur är har jag en man som gillar att laga mat och som tycker det är rätt ok att åka och handla. Men han vill gärna att jag skriver en inköpslista, och helst att jag preciserar mig lite mer än att bara skriva  Mat"


Nu får jag gå och fundera ut vad vi ska handla ... 

Av Hanna A - 29 juli 2008 14:06

Nu är snart denna dag gjord! Fast jag ska jobba över lite idag. Familjen är inne i stan och jag vill åka med dem hem, och då får jag stanna kvar. Eller, om jag vill kan jag ju gå på stan, måste ju inte jobba!


Det är ju fortfarande rea på stan... kanske jag kan hitta något?

Undrar var min personal shopper är någonstans? Jag har inte hittat honom ännu men någonstans är han!


Nu ska jag gå och ta mig en macka så jag orkar med resten av dagen, det är nu endast 1 timme och 20 minuter! Häääärligt!!!

Av Hanna A - 29 juli 2008 10:59

Och om en halvtimme är det lunch! Det är hopp om livet!


Min rumskompis kom en stund efter att jag skrev förra inlägget, skönt att få sällskap.


Var och kollade rean på tiofikan men hittade ingenting kul, eller snyggt...

Jo, ett par snygga grå, vida byxor som satt bra faktiskt! Men då var (såklart) dragkedjan i gylfen trasig! Gaaah! (Jag ska inte hitta snygga byxor tydligen)

Av Hanna A - 29 juli 2008 09:04

tills jag får gå hem... Klockan är över nio och min rumskompis har inte kommit ännu!!?? Varför då? Jag kan inte sitta här i drygt sex timmar ensam!!! Då dör jag av tristess! Jo det gör jag, det är sant!!!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards