Alla inlägg under juli 2008

Av Hanna A - 31 juli 2008 08:32

Jag piggnade ju till efter att jag suttit en stund vid datorn hemma, jag gick alltså inte och la mig igen utan tog en dusch, klädde på mig och skakade ihop en proteindrink som jag drack.


Sen insåg jag att shit klockan är mycket! Rotade fram lunchlåda ur frysen, kastade ner den i en påse, slängde ner sminkväskan (tur solen sken så jag kunde ha mina solglajjor utan att se fånig ut) rusade ut och fullkomligt slet ut cykeln ur garaget (måste verkligen röja där snart) och trampade som en blå ner till centrum för att genskjuta bussen (kan man säga så?)!


Bussen går från min hållplats sex minuter över sju, och från centrum går den arton över. Det ger mig ca tio minuter extra tid hemma om jag tar cykeln ner till centrum istf att ta bussen uppe hos mig.


Lite skönt med en cykeltur på morgonen! Fast skönare hade det varit om jag inte alltid hade så förtvivlat bråttom. Jag har alltid panik i blicken på morgonen...

Av Hanna A - 31 juli 2008 05:47

Idag hade jag tänkt sova till kvart i sju, men vad händer?! Jag vaknar av mig själv en dryg timme tidigare... Nu är jag jättetrött och kan inte bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig en stund till eller om jag lika gärna ska göra mig i ordning för att åka till jobbet?


Det märks att solen inte går upp lika tidigt längre, som den gjorde förut. Det är så jobbigt att gå upp när det är kolsvart ute. Och i det här landet är det ju under så lång period som det är mörkt på morgonen, och mörkt på kvällen. Fast kvällen är inte lika jobbig tycker jag. Då kan man tända ljus och få det lite mysigt inne. Men morgonen ...  Fy ...


Förutom de mörka morgnarna så gillar jag hösten jättemycket!


Nä, jag ska nog gå och ta mig en dusch tror jag. Nu är det ingen idé att gå tillbaka och lägga sig. Får försöka på nytt med sovmorgon i morgon i stället! 

Av Hanna A - 30 juli 2008 22:25

I morgon när jag kommer hem från jobbet ska jag få hjälp av P att fixa två tavlor. Eller rättare sagt, P hjälper mig med tavlorna, för jag gör inte mycket. Mer än att stå och heja på!


Ska bli spännande! Utskrifterna blev jättebra så jag kan inte tänka mig annat är att de blir bra även som tavlor! Då ska jag ta bilder och visa!


Jag har haft lite funderingar på att starta en ny blogg, med mina målningar, foton och annat pyssel. En slags konst och fotoblogg...  Men så känner jag att det blir bökigt att ha flera att uppdatera. 


Dessutom är ju mina intressen en stor del av mitt liv och ska jag då inte skriva om det i den här bloggen, därför att det blir tjatigt att ha det på två ställen?.. Nej. Jag har helt enkelt kommit fram till att den här bloggen handlar om mig och det som händer i mitt liv, och ibland är det barn, ibland jobb, ibland tankar och funderingar och ibland skapande! 


Och då kommer det ibland att dyka upp foton här och kanske en och annan tavla och pyssel, om jag vågar visa upp mina akvareller och mina kort vill säga! =)


Nu får det vara färdigsvamlat! Nu säger jag god natt och sov gott! Och i morgon kanske det kommer bilder ... Kanske inte på bloggen men förhoppningsvis på mina väggar! 

Av Hanna A - 30 juli 2008 21:59

Jag är så trött och ögonen går nästan i kors på mig. Jag blev lite piggare efter promenaden, men nu känner jag att jag måste i säng. Orkar inte ens äta kvällsmat, det får bli en banan och ett glas mjölk. Kalcium och magnesium är en bra kombination för att sova gott!


I morgon är det torsdag, det är detsamma som nästan fredag = slutet av arbetsveckan! Jippiii!


Av Hanna A - 30 juli 2008 20:50

På fredag firar maken och jag tioårig bröllopsdag!


Det ska vi fira med oxfilé, potatisgratäng (det godaste jag vet) och sallad. Och såklart, ett gott vin!


När jag var på systemet igår passade jag på att köpa vin inför fredagen och bad en expedit om ett riktigt fint och gott vin. Hon frågade vad vi skulle äta (hon ville veta allt!) och jag berättade och så frågade hon vad det fick kosta och jag sa att det får kosta hur mycket som helst nästan. 


Då går hon fram till ett rödvin som hon varmt rekommenderar. Det är ett Bordeaux och heter Château Hourtin-Ducasse och kostar 106:- 


Hon sa att det är ett jättegott vin och väldigt bra kvalitet för det priset! Det låter lovande! 


Men jag tänker ändå gå och köpa en flaska Alpha Zeta och ha utifall att detta inte är så gott som jag förväntar mig. Smaken är ju som baken! Men hittills har jag aldrig blivit besviken på det jag blivit rekommenderad på systemet (frågar ofta dem om råd efs jag är rätt dålig själv vad gäller vin). De kan verkligen sin sak! 


Av Hanna A - 30 juli 2008 19:10

Jag har slängt in lite tvätt i maskinen och nu ska jag gå ut och gå en sväng. Tack för tipset trollpackan! Att jag inte tänkte på det själv... *skakar på huvudet åt mig själv*


Mina barn är ju numera såpass stora att de klarar av att vara ensamma en stund. Jag har liksom inte lärt mig det ännu och så fort P är borta känner jag att jag är "fast" hemma! Men det är jag ju inte! 

Av Hanna A - 30 juli 2008 18:14

Jag har fortfarande inte kommit mig för att göra något vettigt. Jag är trött och har ont i huvudet och vill bara lägga mig ner och sova. Men sover jag nu kommer jag inte att somna i kväll och då ligger jag vaken och i morgon bitti är jag trött igen.


Jag är nog inte gjord för att jobba på ett tråkigt kontor. Jag är mer gjord för att bara jobba lite grann om jag själv har lust, och istället måla och rita och skriva och så...  

Av Hanna A - 30 juli 2008 17:35

Maken är på fotboll och jag är själv med barnen. Det är skönt att få vara ensam ibland. Fast nu på sommaren somnar inte barnen strax efter åtta direkt... Vi är glada om barnen kommit i säng när klockan är tio. 


Men det är svalare inne idag än vad det har varit de senaste dagarna. Och så mörknar det lite snabbare på kvällen.


Oj vad sömnig jag är... Får nog resa mig och göra något annat en stund. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards