Alla inlägg under juli 2008

Av Hanna A - 22 juli 2008 13:38

Nu skiner solen och vi ska börja måla!


Har shoppat på In-Ex idag igen, återkommer om det senare idag.


Nu ska vi slurpa i oss lite kaffe - sen ska här målas!!! 

Av Hanna A - 22 juli 2008 08:46

De sa på radion för en stund sen att de moln som täcker större delen av himlen just nu ska dra bort under förmiddagen och det ska bli upp mot 23°!


Så! Hopp om dagen!


Jag går och väcker familjen nu ...  gjorde alltså inte det förut som jag skrev att jag skulle ...

Av Hanna A - 22 juli 2008 08:25

Lite besviken blev jag när jag vaknade och såg att solen inte sken från klarblå himmel. Jag har ju hoppats på det och nästan inbillat mig att det skulle vara så. Vi måste ju måla juh!


Men, det har inte regnat i natt! Altanen är torr, för första gången på ... länge! Och det glittrar inga regndroppar i ekarna heller! Vågar man hoppas på att det blir en fortsatt bra dag??


Får nog väcka familjen snart, vill så gärna åka in en sväng till stan innan vi börjar måla.


Eller ska jag ta tavlorna en annan dag och prioritera huset idag? Hm... tål att tänkas på.... 

Av Hanna A - 22 juli 2008 00:05

Tänkte gått och lagt mig för ett bra tag sen, men så satte maken på tv:n för att se ett inspelat avsnitt av hemsökta hus eller vad det heter och nu vågar jag inte gå härifrån förrän det är slut och maken följer med mig!


Jag skulle gått och lagt mig för en timme sen, hur ska jag hinna vända dygnet innan jag börjar jobba, om jag inte kommer i säng innan midnatt? Jag lägger mig dessutom senare och senare för varje kväll. Ingen utveckling åt rätt håll direkt... 

Av Hanna A - 21 juli 2008 23:46

Jag blir tokig. Det är något som krångar. Helt plötsligt kan min dator inte hitta mottagarens server, och ibland är jag inte ansluten till internet, förut var det bara jag som hade strul medans barnen kunde surfa. Aaaarrgghhh! Kraschar min lilla Mac blir jag tokig! Måtte det vara Telia (Felia) som strular (igen) så att det inte är min dator.... 


Av Hanna A - 21 juli 2008 23:25

Ev åker vi in till stan i morgon och kollar ramar, eller spänndukar eller vad det kallas! Kul kul kul! Jag är så otålig och vill fixa tavlorna ASAP! Jag vill att saker händer med en gång, vill inte vänta... Kanske kunde vi även passa på att skriva ut fler... eller nej, måla är det ju vi ska ägna oss åt de närmsta dagarna! Ok, en snabbis in till stan, hämta makens dator som blev kvar på hans jobb, och sen snabbt fixa mina tavlor! Hoppas hoppas det blir bra! (Jäkla tjat på mig :-))


Nu är maken hemma, (nej jag vägrar gå hem till syrran nu när det är mörkt, tänk om jag råkar sätta igång deras larm!) och barnen sover sött! Skönt! Snart dags för mig att gå och göra mig i ordning för sängen.



Av Hanna A - 21 juli 2008 22:28

Känns skönt nu, jag har dammsugit nästan hela nedervåningen, jag struntade i vårt sovrum och arbetsrummet. Och jag har inte tagit trappan. Men jag har dammsugit fönsterbänkarna (inga fler döda flugor!) 


Jag vet att jag borde ta övervåningen också, för där behöver golven tvättas också. Det har kommit något på M:s golv som nu har spritts till hallen och allrumet. Men jag orkar bara inte ta det. Det är inte hela världen känner jag. Jag har semester! Och det finns faktiskt värre saker att ojja sig över än att man inte har ett perfekt städat hus. 


Och jag är lite stolt över mig själv just nu, att jag faktiskt klarar av att sitta här i godan ro med gott samvete (!) utan att känna att jag måste vika undan tvätt först, eller att jag måste dammsuga övervåningen, eller måste kolla att kuddarna ligger snyggt i soffan där uppe ...


Jag har inte alltid varit sån, att jag kunnat sätta mig ner utan att må dåligt över att huset är stökigt någonstans.


Det enda jag har dåligt samvete för nu är att jag inte vattnat syrrans växter. Det borde jag gjort för flera dagar sedan, men har skjutit upp det hela tiden. Och nu vill jag inte lämna barnen, maken är i Jönköping och kollar på fotboll... Men i morgon då SKA jag vattna hennes växter. Tummis! 

Av Hanna A - 21 juli 2008 21:21

Jag har lovat mig själv att inte försumma hemmet längre. Upptäckte förut att det är jätteäckligt i mitt kök just nu. Det ligger drivor med smulor och annat läskigt på golvet. Ok, lite överdrivet kanske... men inga ok mängder om jag säger så då.


Så jag tänkte att när jag har ätit och röjt i köket ska jag plocka fram dammsugaren och sanera golvet + fönsterbänkarna för där ligger massvis med döda flugor! Det problemet hade jag aldrig i radhuset, där var det bara vanligt damm, men här - massvis! Jag fattar det inte... och efter en solig dag dör de som ... flugor!


Hur som helst. Jag skulle ta fram dammsugaren, skulle bara lite snabbt läsa lite bloggar och kolla internet - men då krånglade min dator!!! Och i min desperation för att få igång internet och min stora glädje och lättnad när det äntligen funkade igen glömde jag bort att jag skulle dammsuga ...  Och nu har jag ingen lust.


Men så här är det! Har jag kommit på helt själv. Att huset städar inte sig själv. Hur mycket jag än hade hoppats på det innan vi flyttade in...

Och jag står inte ut längre med skiten, det måste bli städat nu, så jag få helt enkelt dra fram dammsugaren och gå ett svep. Men det blir ju bra när det är klart, jag kommer känna mig nöjd med mig själv och mitt hem.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards